Det går ikke en dag uten at myndighetene via politi, påtalemakt eller domstoler driver politisk forfølgelse av de som våget å opponere mot Biden og Demokratene. Nå har gruppene som samlet inn penger for å ettergå valget 3. november blitt stevnet og må utlevere alle papirer. Granskningen er tilknyttet 6. januar-komiteen som drives av Nancy Pelosi og Liz Cheney.

Flere av innsamlingene er tilknyttet advokat Sidney Powell, som fikk frikjent Mike Flynn.

Federal prosecutors have issued a subpoena demanding, as part of a criminal investigation, the financial records of several fundraising organizations founded by former federal prosecutor and Trump attorney Sidney Powell in the wake of the 2020 presidential election.

The grand jury subpoena was issued by the U.S. attorney’s office for the District of Columbia in September and demanded communications and other documents regarding the fundraising of several groups, including Defending the Republic, according to The Washington Post.

6.januar-komiteen er blitt et politisk våpen mot Trump-velgerne. Det er derfor merkelig at tidligere stabsjef Mark Meadows har sagt ja til å vitne for komiteen. Trump vil det ikke. Han påberoper seg executive privilege, som andre presidenter før ham. Dvs retten til å holde intern saksgang og saksbehandling hemmelig. Hvor skulle det ende hvis en ny administrasjon kunne straffeforfølge den avgåtte? Det er det løpet Demokratene har lagt.

Nå sier Republikanerne at hvis de sikrer seg flertallet neste år, vil de kunne gjøre det samme. Da bryter man den maktbalansen som grunnlovsfedrene forsøkte å sikre og innfører politisk vendetta som prinsipp i stedet. Det neste er proskripsjonslister. Det var slike man satte opp under Sulla i Romerriket.

Demokratenes metoder minner farlig om slike lister. Før Trumps avgang lovet flere politiske komiteer som svømmer i penger at de skulle gjøre livet svært surt for alle som hadde vært en del av administrasjonen.

Nå har den føderale regjering overtatt jobben.

Demokratene og Biden vil rett og slett kriminalisere de som satte spørsmål ved valgavviklingen og resultatet.

Defending the Republic, which claims 501(c) 4 nonprofit status, was one of the sites founded by Powell to collect donations after she alleged that the 2020 presidential election was stolen from former President Donald Trump.

Det er en klar forbindelse mellom 6.januar-komiteen og den juridiske trakasseringen av Trumps støttespillere som Powell og Bannon.

The subpoena was reportedly signed by Assistant U.S. Attorney Molly Gaston, who is also a part of the investigation into the Jan. 6 riot at the U.S. Capitol. She was involved with the contempt of Congress charges leveled against former Trump adviser Steve Bannon, who refused to appear for a deposition in front of the House Select Committee to Investigate the Jan. 6 attack on the U.S. Capitol. Bannon also failed to hand over requested documents in the face of the committee’s subpoena, according to DOJ.

 

Sidney Powell fundraising groups under subpoena by federal prosecutors: report

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.