Zuckerberg fortsetter sin kamp for å oppnå heltestatus blant Bond-skurker og andre fiender av ytringsfriheten. Nå er det en lukket Facebook-gruppe som beklagelig nok misliker tyranni som skal stenges ute fra det offentlige torg.

Stavanger-avdelingen er fortsatt åpen og melder på Facebook at hovedsiden er stengt ned av (nettopp) Facebook.

Gruppen Nei til Koronapass ble slettet uten varsel av FB. Gruppene bør flyttes til andre plattformer.

Jeg er fortsatt på Facebook, fordi jobben min krever det. Men vi jobber internt med andre løsninger. Facebook er i en så mektig posisjon at de kontrollerer restene av det såkalte demokratiet i den delen av verden (den vestlige) som aner hva begrepet betyr. Facebook liker ikke demokrati. De vil ha equity og social justice. Med andre ord: Kommunisme.

So ya thought ya
Might like to go to the show?
To feel the warm thrill of confusion
That space cadet glow

Tell me, is something eluding you, sunshine?
Is this not what you expected to see?
If you wanna find out what’s behind these cold eyes
You’ll just have to claw your way through this disguise

Er du ikke klimafanatiker?                     Up against the wall!
Misliker du moderne kjønnsideologi? Up against the wall!
Er du konservativ?                                  Up against the wall!
Vi stilles opp foran en mobb, støttet av verdens rikeste parodier på menn. Eksekusjonspelotongene er fylt opp av soy boys. De gamle soldatene har parkert geværet. General Patton er død, og har blitt erstattet av gender-rådgivere.

Les også: Det norske Pride-Forsvaret ansetter en hær av kjønnsrådgivere

Å protestere mot undertrykkelse er nå et symbol på å være en som undertrykker. En sen kveld i Stavanger blir preget av angst for det som kommer. For dette mørket er ikke noe som ryddes vekk med soloppgangen.

Jeg ser serien Foundation på TV, et felles familieprosjekt. Den er basert på Isaac Asimovs banebrytende sci-fi-bøker fra 1940–50-tallet. Historien handler om en matematiker som regner ut fremtiden og kan forutse det som vil skje, bevist matematisk. Hele idéen er basert på Edward Gibbon’s History of the Decline and Fall of the Roman Empire, som alle historisk interesserte kjenner som selve Bibelen av historiebøker.

Bokens hovedperson er Hari Seldon, en matematiker som kaller den nye vitenskapen for psykohistorie. Det minner meg om en ting jeg har gjentatt til det kjedsommelige: Vi kan faktisk se inn i fremtiden. Vi ser fremtiden utfolde seg i Sverige, Frankrike og Storbritannia. Det er en dyster fremtid, men våre politikere kjører oss rett mot undergangen. Advarsler og fakta betyr ingenting.

Men det er nå kriminalisert å påpeke noe alle kan se med egne øyne. Vi får foreløpig lov til å tenke fritt, ifølge tidenes dårligste statsminister etter Vidkun Quisling. Men han var vel strengt tatt ministerpresident?

Så Erna Solberg får beholde prisen som tidenes mest ubrukelige statsminister, etter min mening.

Våre politikere drikker grønn te med Zuckerberg og gir blanke i at våre samfunn rives i filler av en uønsket og splittende migrasjonspolitikk. De bryr seg ikke om det som er best for oss nordmenn, så smålige er de tross alt ikke.

Så absolutt ingen politikere vil protestere mot at Zuckerhitler blokkerer en gjeng med bekymrede norske borgere som har noen problemer med tyranni og statlig diktatur over hva vi gjør med våre egne kropper. Så lenge ingen fostre dør som konsekvens av våre handlinger, så skal Den Gode Staten selvsagt bestemme alt.

Så vær så snill: Ikke legg ut et bilde av katta di på Facebook. Zuckerberg fortjener ikke mer penger. Han fortjener kun avsky.

Les også: 

Økofascismen kan ta over verden

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.