Når Big Tech og føderale myndigheter går sammen for å ta høyresidens talerør, er det alvor. Microsoft, Google, Twitter, Facebook har sammen med tidligere og aktive offentlig ansqtte dannet noe de kaller the Global Internet Forum to Counter Terrorism. En av deres første handlinger er å stemple Robert Spencer og Jihad Watch som «voldelige ekstremister». Det markerer nok en truende opptrapping i krigen mot høyresiden.

A conglomerate of Big Tech companies, including Microsoft, Google, Twitter and Facebook, are working with current and former government officials in what they call the Global Internet Forum to Counter Terrorism (GIFCT).

This alliance should terrify you, because two of the most powerful entities in our country are coming together to abuse and target our citizens like never before.
Of course, smear campaigns and defamation are nothing new to Robert, but an accusation of “extremism” from a group this powerful will have extreme consequences if they succeed.
David Horowitz skriver at dette bare er et åpningsskudd. Spencer er tidligere blitt fratatt muligheten for å bruke Paypal og Mastercard. Betalingstjenesteleverandørene driver aktiv sensurering. Norske medier skriver ikke om dette. Det må bety at de synes det ikke gjør noe.
Det som begynte med Alex Jones har nå nådd et nytt nivå og hvis det får stå vil dette hjulet rulle over flere.
Fra David Horowitz: Do you tell the truth? Congratulations, you’re an extremist

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂