Da New York Times og Washington Post skrev om en rapport hvor Jihad Watch er omtalt og skriver at det drives av Richard Spencer. Richard Spencer er en hvit supremasist. Det er neppe tilfeldig at avisene forsøker å slå ham i hartkorn med Richard. Hvis du tror at en slik «feil» er under disse avisenes standard, er jeg redd du har fulgt dårlig med i timen.

Jihad Watch drives av Robert Spencer, (ikke å forveksle med Richard) som har holdt på i mange år med kartlegge og opptegne islamiseringen av Vesten. Mens han tidligere er blitt skjevt til er han nå aktivt stengt ned. Det er et totalt annet spill.

Det er ikke noe utilbørlig med Jihad Watch. Det legger ut virkelige saker. Men siden er selvsagt en pain in the ass for menneskene som driver frem islamiseringen av Vesten.

Sensuren har tatt et kvantesprang og det har skjedd bare de siste månedene.

Det skjer på mange fronter samtidig og man kan bare spørre seg: Snakker Big Tech, kredittkortselskap, banker, overvåkingstjenster og teleleverandører sammen? En eller annen kontakt må det være, f.eks innen rammene av EU. Det kan vi se på lovgivningene som ensrettes.

Protestene er svake fra de som burde tatt affære. Det er snarere slik at de som burde protestert, later som om alt er i orden.

Det er overlatt til noen få stemmer i alternative medier å fortelle hva som skjer.

Desto viktigere å si fra. Meningen er selvsagt at man skal resignere og gi opp. Men det er ingen tro til å tro at dette går over. Stadig flere vil bli rammet. Når Google kaller Jordan B. Petersen og Ben Shapiro for personer som driver med plystring som fører folk inn i nazismen er alt mulig.

Det er dette perspektivet som folk som tror det er trygt å oppholde seg i midten ikke får med seg. Ved å analysere metadata kan selskapene lukte seg frem til dissenter før disse menneskene selv vet at de er det.

Robert Spencer hadde den ubehagelige følelsen av å bli kvalt i et rom hvor ingen hører deg. Du er ikke lenger synlig for verden.

The first I knew that something was up was yesterday afternoon on this post over at VladTepesBlog. And we might have seen it coming after CNN and the New York Times both defamed Jihad Watch in the space of 48 hours. We do get the occasional email from someone who can’t get to the site. Sometimes it’s just some transient technical error, and sometimes it’s us intentionally blocking them because they have malware or a bad reputation for malicious activity. We subscribe to Alienvault, and we can correct that if needed.

But this was different.

This NXDOMAIN error is very specific. It means that a DNS A record could not be found. A DNS A record is how a site — in this case www.jihadwatch.org — is found on the Internet; it is similar to how a post/zip code is how your address is found, or a phone number finds you on a phone. But it should be impossible that Jihad Watch’s DNS A record could not be found: Jihad Watch uses a cluster of enterprise DNS servers, and there were no alerts of failures. So it looks as of these widespread failures of people to reach the site is a result of an expansion of the censorship we saw a couple of years ago.

Document har erfart at grupper av reklamebyråer samarbeider og blir enige om å utestenge aktører på høyresiden. Hvis det samme skjer blant teleleverandører og betalingsplattformer som paypal vil ytringsfriheten snart være en saga blott.

Det er opp til deg om de skal lykkes. Hvis tilstrekkelig mange bestemmer seg for å «ta igjen» og støtte uavhengige stemmer, vil de ikke lykkes.

Men det begynner å haste.

 

 

 

More censorship: extensive new blocks of Jihad Watch by Internet providers in Europe and Israel

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.