Lørdag kveld, etter å ha skrevet «horrorstory fra USA» om Thomas Caldwell som ble pågrepet av et SWAT-team på tyve og kastet i fengsel kun for å ha vært utenfor Kongressen 6. januar, dukket det opp en artikkel i New York Times om at FBI hadde informanter blant demonstrantene 6. januar.

Overskriften gir seg selv. 6. januar var en inside job.

Demokratene, FBI, mediene, justisdepartementet og Det hvite hus organiserte en sammensvergelse mot kandidat Trump, senere president Trump: Russiagate, to riksrettssaker – og likevel klarte de ikke felle ham.

Det som da gjensto, var en fysisk konfrontasjon. 6. januar skulle kompromittere Trump for all fremtid. Men nå kniper det. Demokratene, FBI og mediene begår samme feil: De overdriver. De overspiller. De klarer ikke stoppe.

Når NYTimes går ut og forteller at FBI var på innsiden av 6. januar, er det for å minimere skadene. Men som journalistene Adam Goldstone og Alan Foer skriver: Dette er bare begynnelsen på avsløringene.

[arve url=»https://rumble.com/embed/vkdy1z/?pub=7qe73″ loop=»no» muted=»no» /]

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp høstens bestselger, også tilgjengelig som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.