Det er akkurat som i Romerriket: En dekadent elite vet at den har mistet folkets tillit og tyr til renkespill for å bli sittende ved makten. Når en folketribun blir president, sørger de for å få ham fjernet.

Måten det skjer på, viser at de a) enten ikke har helt kontroll, eller b) ikke bryr seg om det hvis de blir avslørt.

Det som kommer frem i Bob Woodward og Robert Costas bok «Peril», er så hårreisende at vi tror vi leser en roman fra Latin-Amerika. De som spådde at USA kom til å bli et nytt Venezuela, får rett på rekordtid.

For pressen bryr seg ikke. De hyller forsvarssjefen fordi han tok makten fra presidenten. Så langt har det kommet.

Ut fra det vi nå vet, er det tydeligere at fjorårets herjinger var bevisste handlinger. Demokratene, Corporate America og sikkerhetsstaten syntes det var ok å slippe mobben løs på folket. Svært få Republikanere sto opp og forsvarte republikken. Bare en håndfull. Det var flere primetime-journalister enn Republikanere. Tucker, Hannity og Laura er ikke lenger alene på skansen, men har fått selskap av en hær av nye medier.

Nå er spillet deres avslørt, og vi ser hvor skitne de er. Hva kan de finne på neste gang?

Vi vet ut fra kidnappingsplanen i Michigan og stormingen 6. januar at de er villig til å bruke provokasjoner. Hvorfor ikke lage en ny blasefemistrid som kan fremprovosere den muslimske mobben?

Men da vet de ikke helt hvordan det går.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂