Michael Hari identifiserer seg nå som en kvinne, og vil bli tiltalt som Emily Claire. Terroristen vil derfor sone i et kvinnefengsel.

Hari var i 2017 en del av en høyreekstremt milits. Hans gjeng brøt seg inn i Farooq Islamic Centre i Bloomington, Minnesota. Så kastet de inn en bombe på ni kilo på imamens kontor.

Hari’s group was known as the White Rabbits. During the investigation, federal agents uncovered a White Rabbit arsenal including a fully automatic machine gun, tactical gear and communications equipment. Before bombing the mosque, the White Rabbits had attempted to bomb abortion clinics.

Michael Hari identifiserer seg som kvinne, og kaller Emily Claire. Terroristen vil derfor sone i et kvinnefengsel. Foto: Ford County Sheriff’s Office/ AP/ NTB

Hari’s advokat Shannon Elkins ber om minstestraff, som er på 30 år. Begrunnelsen er at Hari skal ha slitt med en «indre konflikt» på grunn av sin usikre «kjønnsidentitet». Av samme grunn ønsker Hari å sone i et kvinnefengsel.

Allerede blir han omtalt som Ms, med pronomene her og she. Alle må bøye seg for translobbyen.

‘As she formed a ragtag group of freedom fighters or militia men and spoke of missions to Cuba and Venezuela, Ms Hari secretly looked up “sex change”, “transgender surgery” and “post-op transgender” on the internet’, Elkins explains.

‘As she purchased military fatigues for their “missions”, she also purchased dresses and female clothing for a planned trip to Bangkok, Thailand, for male-to-female surgery. She was living a double life.’ Elkins even claims that Hari, despite his violent offending, is a ‘pacifist’ at heart.

Det er en endeløs rekke av slike saker som rapporteres fra USA. Woke og transideologi står i direkte motsetning til sunn fornuft. Demokratene kan ikke få nok av kjønnsforvirringen, mens Republikanerne stritter imot. Men det er Joe Biden, eller de som kontrollerer ham, som styrer.

One of President Biden’s first actions after assuming office was to sign an executive order that effectively removed the sex-based rights of the four million women who work in the federal government – and of the many more who rely on statutory services. For most legal purposes in the US, ‘woman’ now means ‘anyone who identifies as a woman’, rather than adult, human female.

Ifølge LA Times har 260 mannlige fanger i California bedt om å blitt overført til kvinnefengsler. Omtrent 20 prosent av fangene som identifiserer seg som transer er sexforbrytere.

Et soleklart flertall av amerikanere ønsker ikke en utvikling hvor mannlige sexforbrytere får sone i kvinnefengsler.

According to women’s organisation WoLF, 77 per cent of American voters agree that male sex offenders or domestic abusers should not be housed in women’s prisons, regardless of how they identify.

Det som er spesielt med Hari’s sak er at advokaten bruker kjønnsforvirring som forklaring på hans forbrytelser. Ironisk nok tar woke-mobben parti med en hvit mann som terroriserte muslimer. De bryr seg ikke like mye om de sårbare kvinnene på den absolutte bunnen av rangstigen som må sone med Hari, dusje med ham, og kanskje tvinges til å dele celle med en ekstremt voldelig mann.

Slik er dagens selvhøytidelige moralske elite.

Spiked: Should this far-right terrorist be in a women’s prison?

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!


Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂