Muligens kan man tro denne saken kun er publisert for å få vist noen bilder av flotte damer. Kanskje det er et eksempel på såkalt click bait. Men nei, dette er bare nok et eksempel på hvordan woke infiserer absolutt alt.

For det er nokså bemerkelsesverdig at en merkevare som skal kåre verdens vakreste kvinne, faktisk ikke er i stand til å forstå hva en kvinne er.

Såkalte missekonkurranser var egentlig tidlig ute med en mild form for woke. Da tenker jeg på den falske vennligheten mellom deltagerne, og det at alle deltagerne var så opptatt av charity og fred og andre høyverdige saker.

Selv om det var et idiotisk fesjå, så var i det minste deltagerne kvinner, uten at noen tenkte at det kunne være annerledes. Men nå er det LBGTQIA2+-religionen som fremmes i skyggen av halvnakne unge kvinner (stort sett).

For det handler jo om inkluderende språk, og da kan man ikke antyde at man må være kvinne for å menstruere! Det er faktisk ekstra viktig å være inkluderende når man snakker om mensen!

Det er merkevaren Miss Universe som gir klare instruksjoner om hvordan man skal snakke om mensen. Dette er for en superstraight mann som meg selv nokså unyttig, siden menstruasjon sjelden dukker opp som et aktuelt samtaleevne, men man lærer så lenge man lever. Hvis man gidder.

How to talk about periods:

Say this: productive health. Not this: women’s health.
Say this: people who have periods. Not this: women who have periods.
Not all women menstruate and not all people who menstruate are women.

Harnaaz Kaur Sandhu fra India er regjerende i rollen som Miss Universe 2021. Foto: AP /Ted Shaffrey /NTB

I fjor vant en mann konkurransen om å bli Miss Nevada.

Kataluna Enriquez, a biological male who identifies as a woman, won the title of Miss Nevada USA, and went on to become the first ever transgender Miss USA contestant.

Menn konkurrerer nå ut kvinner i kampen om modelloppdrag, og kommer på forsiden av Playboy Magazine, etter litt plastisk kirurgi.

Transgender models Valentina Sampaio and Leyna Bloom have both appeared in Sports Illustrated‘s annual Swimsuit Issue. Now, Celebrity Big Brother star and transgender model Jessica Alves is vying to be on the cover of Playboy magazine following a Brazilian butt lift surgery.

Angående plastisk kirurgi:

«Jeg vil tjene penger på kroppen min», sang rølpebandet Luxus Leverpostei for noen år siden. Den ikke spesielt poetiske teksten inneholdt linjer som dette:

Hvis jeg kapper balla, kapper balla, får jeg en vagina da?

Det var ment som ren (og nokså smakløs) humor. Men virkeligheten overgår selv de sykeste fantasier.

Miss Universe Insists ‘Not All People Who Menstruate Are Women’

Happy Pride! med Luxus Leverpostei.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.