I et radiointervju på 76-års dagen for D-day, sa den britiske skuespilleren Laurence Fox at betegnelsene fascist og rasist har mistet betydningen som de hadde under krigen. Laurence Fox sier at han ikke vil knele for Black lives matter. Jeg kneler kun for å fri, for Gud og for dronningen, sier han, og legger til at han ikke liker «herskap og tjenere»-følelsen ved Black lives matter-knelingen.

‘These men died on the beaches on Normandy so people are free to do what they want and if you want to take a knee, you can take a knee you just won’t find me doing it.

‘I’m not a particularly religious man but the times I would kneel are to propose, before god or before the queen.

‘It’s a master-servant relationship that comes with taking a knee that I’m uncomfortable with.

‘But that’s my view and anybody else who wants to do what they want to do must feel free to do that as well.’

Det er sjelden at kjendiser i underholdningsbransjen offentlig går motstrøms i politisk betente saker. Laurence Fox, som også var offentlig for Brexit, er lei av rasistkortet. Han sier at Storbritannia er det mest tolerante landet i Europa og at det begynner å bli kjedelig med rasistkort.

‘the most tolerant, lovely country in Europe’ og ‘it’s so easy to throw the card of racism at everybody and it’s really starting to get boring now’.

https://www.youtube.com/watch?v=Gov7q_GXpQs&feature=youtu.be

Det er få utøvere i kreative yrker som tør å si hva de egentlig mener om woke-bevegelsen. Woke-personer er de virkelige rasistene, sier Laurence Fox. Han har også sagt at han ikke er interessert i å date kvinner under 35 år eller de som er altfor politiske korrekte (woke).

De under 35 er fullstendig blåst og anser seg selv om fullstendig undertrykket av menn og mener at verden er et forferdelig sted, sier Fox. Han forteller om hvordan han dumpet en kjæreste da hun hyllet Gilletts woke-markedsføring under Mee-too kampanjene i 2019. Nokså spesielt å utpeke sine egne barberblad-kunder som et problem. Fox sier at disse kvinnene er hjernevasket til å tro at de er ofre.

“You know when a woman starts speaking to you like that you need to run. She’s literally giving you two very strong hints that she’s about to make your life miserable.

“She had been primed. This is the problem if you are priming women to believe they are victims and that this is a tyrannical patriarchy. It’s not like they’ve got a solution for that. They just want a matriarchy. Exactly the same, just the women in charge. And it’s just like, no, sorry.”

Gilletts mannepisking ble forøvrig dårlig mottatt av publikum. Selv nå har videoen dobbelt så mange dislikes som likes på Youtube.

Da Laurence Fox deltok i det populære debattprogrammet Question Time på BBC, møtte han etnisitetsforeleser Rachel Boyle. Hun mente at Laurence, som i form av å være en hvit, privilegert mann, også dermed var rasist. Boyle sa:

«What worries me about your comment is is you are a white privileged male.»

Laurence Fox, himlet med øynene og svarte at han ikke kunne noe for hvordan han var født og at det var Rachel Boyle som var rasistisk:

“I can’t help what I am, I was born like this, it’s an immutable characteristic, so to call me a white privileged male is to be racist — you’re being racist.”

Laurence Fox setter fingeren på mange av de syke symptomene vi ser i Vesten hvor alt nå er den hvite manns feil. At den hvite mannen bygget opp det vestlige samfunnet som alle nyter godt av, skal begraves i en nyskriving av historien. Woke-personer vil insistere på at det var slaver, innvandrere, kvinner, barn, homofile og transkjønnede som bygget opp våre åpne og demokratiske samfunn.

Hatet mot den hvite mannen er ikke noe å feire og ikke noe å bygge et sunt og godt samfunn på. Black lives matter bevegelsen er ikke inkluderende og samlende, men ekskluderende og splittende.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.