Under slagordet «Free London» har den britiske skuespilleren Laurence Fox lansert sitt kandidatur for å bli borgermester i London. Det er den konservative mangemillionæren Jeremy Hosking som finansierer Fox’ valgkampanje med fem millioner pund. Valget finner sted 6. mai. Her er oversikt over samtlige kandidater.

Laurence Fox’ liv ble satt fullstendig på hodet da han i fjor sto frem med sine høyst fornuftige meninger mot woke-tyranniet på det populære politiske programmet Question Time på BBC. Her møtte han etnisitetsforeleser Rachel Boyle. Hun mente at Laurence, som i form av å være en hvit, privilegert mann, også dermed var rasist. Boyle sa:

«What worries me about your comment is is you are a white privileged male.»

Laurence Fox, himlet med øynene og svarte at han ikke kunne noe for hvordan han var født og at det var Rachel Boyle som var rasistisk:

“I can’t help what I am, I was born like this, it’s an immutable characteristic, so to call me a white privileged male is to be racist — you’re being racist.”
Woke-personer er de virkelige rasistene, sier Laurence Fox. Senere gikk Laurence Fox ut og sa at han ikke ville knele for BLM. Han er en stor forkjemper for ytringsfrihet.

Med sitt nystartede parti, Reclaim, går Laurence Fox ut med en direkte utfordring til Londons borgermester Sadiq Khan. Fox sier at Khan ikke evner å lede London og at han skammer seg over å være britisk. Khan har vært Londons borgermester siden 2016.

Det er særlig den økende voldelige kriminaliteten i London som Laurence Fox vil ha slutt på. Han vil ha nulltoleranse for all kriminalitet:

https://twitter.com/LozzaFox/status/1376601833809010694

Hvite briter er forlengst i minoritet i London. Allerede i 2011 viste folketellingen at det kun var 45 prosent hvite briter igjen i hovedstaden.

Londons innbyggere stemte imot Brexit. Det spørs om det er nok motstand igjen til å skifte ut den svært upopulære Sadiq Khan med Laurence Fox. Det er lov til å håpe.

Daily Mail     Daily Express

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Kjøp Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.