Politiet i Rennes har pågrepet to afghanske migranter, etter at de knivstakk en mann som forsøkte å beskytte sin kjæreste mot seksuelle overgrep.

Dette skjedde 10. juli. Offeret forklarer at han fulgte sin kjæreste til sentrum, og der møtte paret de to afghanerne på en togstasjon.

Da afghanerne begynte å beføle jenta, ved blant annet å ta henne på rumpa, bestemte kjæresten hennes seg for å stå opp i forsvar for sin partner. Resultatet var at han ble knivstukket av de to afghanske migrantene.

Selv etter at han ble stukket med kniv fulgte han etter de to afghanerne, men måtte etter en stund gi seg på grunn av stort blodtap. Offeret skal ha blitt påført skader på lungene, men var tilbake på jobb etter en ukes tid.

Ouest-France were informed this week that “the two accused, aged 19 and 25, born in Afghanistan, were arrested and placed in police custody on July 20.” They have been remanded in custody. A court date is set for 20 September. The two men are charged with an act of violence with a weapon and sexual assault.

Dette er bare en av mange episoder som omhandler knivstikking i Frankrike. Mange av de voldelige angrepene er inspirerte av jihadistisk tenkemåte. Læreren Samuel Paty fikk hodet skåret av etter å ha vist en karikaturtegning av Muhammed i klasserommet. Mila har siden hun var 16 år blitt truet på livet. Landet står på randen av full oppløsning. Avgåtte generaler advarer om at alternativene reduseres til enten statskupp eller borgerkrig. President Macron anklages for å behandle befolkningen som barn.

Man må nesten høre den franske nasjonalsangen La Marseillaise for å kjenne et snev av håp. Men det er muligens AC/DC som er på det riktige sporet når det gjelder Frankrikes fremtid. Da blir i alle fall reisen til helvete underholdende, så lenge det varer.

Foxhole News

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂