Mer enn tretti tusen migranter har krysset Den engelske kanal i båt, hittil i 2021. Én ung afghaner vil snart få fly tilbake over kanalen. Historien om Rasuli Zubaidullah som kom til Europa etter Merkels ‘ja’ i 2015, og havnet på hotell i London, er nok en påminnelse om at narkotika kombinert med migranters voldskultur synliggjør Europas dysfunksjonalitet.

Torsdag ble 138 migranter reddet tilbake til Frankrike av av fransk marine, men mer enn tretti tusen har kommet seg over kanalen. Den 18. juli var Rasuli Zubaidullah også en av disse båtmigrantene som lyktes i å ta seg til England. I likhet med de aller fleste andre unge, enslige mennene som utgjør den store majoriteten av de som krysser kanalen, hadde han ingen identifikasjonspapirer å vise frem da han ble registrert.

Her er den unge Rasuli portrettert ved en av Wiens kanaler. Skjermdump: Daily Mail

Daily Mail har kartlagt den unge afghanerens reise til og i Europa.

Han kom som 17-åring til Østerrike i 2015, etter Angela Merkels skjebnesvangre døråpning, manifestert ved ordene «Wir schaffen das»

Wir schaffen das – hvor har Merkel det fra?

To år senere ville østerrikske myndigheter deportere ham, men til tross for at han også hadde blitt tatt for narkotikaforbrytelser ble han værende.

He has had multiple brushes with the Viennese authorities, who say he was listed for deportation from Austria in October 2017 after arriving two years earlier as a teenager from Afghanistan and providing no adequate reason to have left his native land.

Så i 2020 fikk han ni måneder i fengsel for narkotikasalg, men østerrikske myndigheter slapp ham igjen løs for å leve det gode liv i Wien.

Only last year, he was convicted and sentenced to nine months in jail there for drug-trafficking. Once again, he was not made to leave when he was released earlier this year.

He continued to live a life of easy pleasures, according to Vienna media reports, and was seen partying in the spring at the cafes and bars lining the Danube canal, and at nearby Prater, an amusement park with a giant Ferris wheel.

Ungdomsopprør?

Det kostet den unge og opprørske Leonie på 13 år livet. Moren var på nattevakt og Leonie ga blaffen i at faren hadde bedt henne om å være hjemme senest kl halv ti på fredagskvelden.

Ifølge østerrikske medier er nå foreldrene nå under etterforskning for ikke å ha passet godt nok på henne. Mye tyder på at hun hadde blitt kjent med sine mordere flere dager før hun ble drept. Flere migranter har spesialisert seg på å gi stoff til en rimelig penge til unge, nysgjerrige jenter, for så å få dem hektet på dop og etterhvert sex. Grooming, kalles det i England, der 39 menn og tre kvinner ble stilt for retten i Leeds, så sent som i november.

13 år gamle Leonie hørte ikke på sine foreldre, hun dro til sine afghanske «venner». Hun røkte en joint med dem, og ble overtalt til å bli med til en leilighet. Der fik hun ecstasy-tabletter, voldtatt av flere, før hun så ble kvalt og senere dumpet i en park.

Leonie’s fate was sealed. Dark-haired and dressed in checked trousers and a T-shirt under a cream sweater, she was spotted on CCTV cameras meeting the group of Afghan refugees, then walking along a street in Vienna.

One of the group was a 16-year-old who’d entered Austria illegally via Romania in April this year.

He is believed to have been instrumental in persuading Leonie to go to the apartment, which is some three miles from the party zone, at around 2am.

What happened in the next few hours to the lone schoolgirl?

Reports on Leonie’s death that were prepared for Vienna’s public prosecutor say she was raped multiple times and died ‘violently’ of drug poisoning and suffocation by pressure on her throat. She was given what is described as a lethal overdose of 11 Ecstasy tablets, and had smoked cannabis joints before suffering ‘severe sexual abuse’ by several men.

– Migranter som tramper på våre verdier skal ut!

Da liket ble funnet og forbindelsen til de mistenkte afghanerne ble fastslått, blant annet ved DNA-spor, reagerte østerrikske myndigheter. Klappjakten ble satt i gang, og Østerrikes EU-minister sa at migranter som trampet på østerrikske verdier ikke hadde noen fremtid i landet.

After the nationalities of the suspects were revealed, the country’s EU minister, Karoline Edtstadler, declared: ‘People who seek refuge in Austria but trample on our values and express this in actions have no place here.’

Leonies foreldre har stevnet myndighetene for ikke å ha gjort nok for å deportere migranter som ikke har oppnådd asyl, selv om Østerrike faktisk fortsatt deporterer afghanske migranter, selv etter Talibans maktovertakelse.

Tidkrevende utleveringsprosess

Utstyrt med midlertidige identitetspapirer, utstedt på det falske navnet Rasuli Zubaidullah hadde oppgitt, ble han innkvartert på Ibis hotell i Whitechapel, øst i London. Mindre enn en måned etter drapet på 13-årige Leonie, og bare to uker etter han krysset kanalen, ble han arrestert 18. juli.

Etter dette har han sittet fengslet, fått mat, advokat- og tolkehjelp betalt av britiske myndigheter. Neste uke skal han møte i retten, som nok en gang skal ta stilling til kravet om utlevering til Østerrike. Uavhengig av utfallet i den rettslige høringen, vil han bli sittende til i januar, da engelsk rett skal ta endelig stilling til om han skal settes på flyet til Wien.

Next week, Zubaidullah, who celebrated his 23rd birthday in October, will face a London extradition hearing when Austria demands his return to Vienna for questioning about what court papers state is Leonie’s ‘murder’ during the early hours of Saturday, June 26, at a refugees’ apartment in the city.

The final case to decide whether he will be sent back to Vienna is scheduled for January.

Alp Mehmet sier til Daily Mail at Rasulis historie viser at den såkalte migrasjonspolitikken  har spilt fallitt fra det øyeblikk migrantene setter føttene på engelske strender.

Alp Mehmet, the chairman of Migration Watch UK, said this week that the asylum system fails from the moment a boat carrying migrants reaches our shores.

‘The Border Force has no way of checking the identity or background of those coming in,’ he said. ‘The migrants routinely destroy their documents, they give false names, and there are so many young men there is scarcely time to interview them before they are able to enter Britain and be put up in accommodation at the taxpayers’ expense.

Rasuli Zubaidullah havner nok på flyet til Wien omsider, men det er til liten trøst for Leonies foreldre, og for et Europa der rettssikkerheten forlengst er en saga blott, takket være møtet mellom udugelige politikere og de åpne dørers politikk.

Se Douglas Murrays foredrag for Documents venner i 2018. Tiden leger ikke alle sår, noen blir bare verre!

Les også:

Tyskland: Nær 20.000 knivangrep på ett år, 40 prosent begått av utlendinger

 

 

Revealed: The Channel migrant welcomed to Britain and put up in an Ibis hotel, who stands accused of raping and murdering a 13-year-old girl in Vienna

 

Kjøp Douglas Murrays bok «Europas underlige død» fra Document Forlag her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.