New York Times’ reporter for justispolitiske spørsmål, Katie Benner, kommenterte den første høringsdagen i Kongressen om 6. januar med å si at man bør kalle Trumps tilhengere for statsfiender.

«Today’s #January6thSelectCommittee underscores the America’s current, essential natsec dilemma: Work to combat legitimate national security threats now entails calling a politician’s supporters enemies of the state,» Benner wrote.

Det er spesielt at en reporter går inn i en politisk debatt og oppfordrer til brennemerking av 74 millioner velgere som «enemeies of the state», statsfiender. Benner mener Trumps velgere utgjør en sikkerhetstrussel. USA er delt i to. Hvis partiet som sitter med makten, ønsker å lyse opposisjonen fredløs, finnes det et annet ord for det: borgerkrig.

Benner erkjenner at dette er drøyt, men hun spør: Hva gjør man hvis disse velgerne truer statens eksistens? Med andre ord: Da har man ikke noe valg.

Benner explained, «As Americans, we believe that state power should not be used to work against a political figure or a political party. But what happens if a politician seems to threaten the state? If the politician continues to do so out of office and his entire party supports that threat?»

Etter en stund ble tweetene slettet, men de er selvsagt tatt vare på av andre.

New York Times har gått i skyttergraven og vil ikke svare.

Benner hadde ingen tro på at Pelosis kommisjon om 6. januar vil løse noe som helst. Hun sier det er bare totalt frie valg som kan gjøre det. M.a.o. valg hvor det ikke er noen kontroll med hvem som stemmer og hvor mange ganger de stemmer, slik at illegale, døde, fanger poststemmer og ballot harvesting kan garantere at Demokratene vinner.

Det er dette Demokratene vil ha lovfestet og gjøre til føderal lov.

Benner ble nylig engasjert som kommentator på MSNBC.

Hun ble spiddet av kritiske kolleger. Benner er blant dem som har kolportert lekkasjer fra FBI og justisdepartementet for å ramme Trump. Nå vil hun ha dem erklært statsfiender. Det er en slags erklæring av et ønske om unntakstilstand eller noe som minner om statskupp.

«Absolutely amazing: the New York Times’ Justice Department reporter says the US faces an ‘essential natsec dilemma’: namely, that Trump supporters are ‘enemies of the state’ and all of the GOP is a threat to the State. This is a reporter — not an op-ed writer — saying this,» journalist Glenn Greenwald reacted. «Hearing anyone describe a traumatic and violent experience provoke emotions: even for police officers. That’s what today is for. But the fixation on 1/6 is about exactly this: classifying Trump supporters as Enemies of the State for political gain & Security State power.»

EX-NYT JOURNALIST SAYS REPORTERS WERE ‘MANIPULATED’ BY STEELE DOSSIER, CALLS UNCRITICAL COVERAGE A ‘TRAVESTY’

«Here we have an NYT reporter, channeling the views of the corrupt FBI and DOJ officials who leak to her, straight-up saying that your political opposition to the ruling regime makes you an enemy of the state by definition,» The Federalist co-founder Sean Davis summarized.

«This is such a wildly extreme statement on so many levels, couched in the phony language of journalistic impartiality,» journalist Michael Tracey slammed Benner’s comments.

 

 

New York Times silent after star reporter equates Trump supporters to ‘enemies of the state’

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂