Dordi Skuggevik gir Document ros for å publisere Carl Schiøtz Wibyes bok «Et vaklende Europa», og hun kritiserer samtidig Gyldendal forlag. Hun mener den neste store kampen står mot islam.

Hun forklarer på Facebook:

Carl Schiøtz Wibye sin forrige bok «Terrorens rike» – om eksporten av Wahabismen – Ørken-islam, til vår del av verden, kom ut på Gyldendal. Jeg skrev omtale av den på bloggen min.

Med Wibyes mange år som vår ambassadør i Midt-Østen, og spesielt i Saudi-Arabia, var/er dette en bok som «alle» bør lese, også Islam-bekjennere som har slått seg ned i Norge og vår del av verden.

Den kan være til hjelp for dem til å befri seg fra det åket som denne totalitære ideologien er for et menneske.

Det er underlig at Gyldendal ikke står som utgiver også av Schiøtz Wibyes neste bok om temaet: «Et vaklende Europa». Gyldendal tør trolig ikke forfølge temaet. De er vel blitt feige «mainstreamere» som ikke lenger tør «sette problemer under debatt» (Georg Brandes).

Skuggevik (76) spekulerer i om Gyldendal er skremt av angrepet på Charlie Hebdo.

Document.no skal ha takk for at de utgir denne neste boken av vår ambassadør. Og han skal ha takk for at han deler sine kunnskaper og erfaringer med oss.

Islam har ført krig mot Europa i 1400 år. Vi bør være oppdatert på situasjonen.

Skuggevik er lektor, kulturarbeider og skribent. Hun har vunnet priser for sitt arbeid med gregoriansk sang. Hun har også blitt tildelt Kleiva-prisen av Surnadal kommune. I 2011 ble hun møtt med kritikk etter innlegg hvor hun skrev at terrorangrepene i Oslo var et angrep på Arbeiderpartiet, som på en arrogant måte hadde oversett motstanden mot deres politikk.

– Jeg har tydeligvis tråkket på Ap med dette. Men slik er det blitt i landet vårt; uten fagbevegelsens og Aps godkjenning, er det ikke lov å mene noe annet enn det de gjør. Det er snart ikke reell ytringsfrihet i landet vårt. Og sann mine ord; om 30 år er det islamske sharialover som styrer landet vårt, sa Skuggevik til Tidens krav. den gangen.

– Her i Norge er det i alle fall så mye mangel på kunnskap. Historien har vist oss at nazismen ble overvunnet, kommunismen likeså. Nå er det islam som står for tur.

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!