Joe Biden stryker og Putin med hårene i Europa og reserverer aggresjonen mot sine egne.  Justisminister Merrick Garland holdt en viktig tale der han snakket om hvite nasjonalister som farligere enn IS. Det er nye lover på trappene.

Vi vet nå at anonyme FBI-agenter opptrådte som provokatører 6. januar. De egget mengden. Hva ville skjedd om det var demonstrantene hadde hatt våpen? Det sier noe som Trump-tilhengernes fredsommelighet at det ikke ble lagt hånd på politiet, selv om en av demonstrantene ble skutt.

Throughout 2020 the Black Lives Matter terrorist group was linked to conservatively 91% of the riots that resulted in the most expensive property damage in US insurance history

There were zero Trump rallies that turned violent during this same time period.

Then on January 6, after one million Trump supporters rallied with President Trump at the Ellipse outside the White House, some 900 individuals went inside the US Capitol. Over 400 have since been arrested even those who were waved into the US Capitol by the police standing at the exits.

Den amerikanske eliten er ved å nedkalle nemesis over sine hoder. Gud trekker sin beskyttende hånd vekk fra nasjonen.

Eliten har sagt opp kontrakten på folkets vegne.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.