Mannen som bruker Kevlar-hjelmen som slagvåpen mot et vindu inne i Kongressen er identifisert. han heter Zachary Jordan Alam og har et langt kriminelt rulleblad. Han virker ikke som en typisk Trump-supporter. Hvorfor var han blant de mest aggressive 6. januar?

Demokratene viser en video på dag to av riksrettssaken som viser demonstranter som slår seg inn, men så kan spasere i flokk inn. Hvor var security?

Devin Nunes forteller til Laura Ingraham at han ble kontaktet av Capitol Hill-politiet 6. januar og spurt om han hadde hørt rapportene om bråk. Likevel sier Dunes han sjelden har sett så lav bemanning som denne dagen. Noen bestemte at det skulle være lite folk på vakt. Hvem? Det kan bare være Speaker of the House, Nancy Pelosi, sier Nunes. Hun har siste ord.

Det er mange underlige omstendigheter rundt inntrengningen.

Dinesh d’Souza forteller i sin siste podkast at tre døde av medisinske årsaker  – selv om vi ikke har fått høre detaljene, Ashli Babbit ble skutt under merkelige omstendigheter og politimannen ble ikke slått ihjel med et brannslukkingsapparat, han døde av ukjente årsaker og han var en Trump-supporter.

Dette stemmer dårlig med det Demokraten Ruskin sa i sin åpningstale tirsdag. Han sa folk hadde fått øynene stukket ut.

Onsdag har Demokratene kjørt på at det ikke var den ene talen som gjør at Trump er skyldig, men alt han har holdt på med opp gjennom årene. Han har bygget mobben opp til et klimaks. Spesifikt nevner Demokratene at han ikke ville anerkjenne valgresultatet.

De glemmer at Demokratene fra første stund nektet å anerkjenne Trump som legitim president og har bestridt ham side 2016. Den samme Ruskin sto frem i Kongressen i januar 2017 og bestred valgresultatet. Demokratene er dårlige på hukommelse.

Men tilbake til Kevlar-mannen. Han har laget en video om skating med motor og virker profesjonell. En liten detalj: Han skater i høy hastighet uten hjelm. Men inne i Kongressen har han en dyr Kevlar-hjelm på seg.

Når ansiktet har fått et navn vil det komme mer for en dag om Zachary Jordan Alam, f.eks. hva slags forbrytelser han er dømt for, og hvor han står politisk.

 

This is more evidence that the individuals at the Capitol on January 6th were not there to protest the stolen election, they were there to cause trouble and embarrass the President and his peaceful protesters.

“Helmet Boy”: Uses Helmet at Capitol Riot But Skateboards Without One, Arrested with Long Criminal Record

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.