Ikke før hadde Biden varslet at antall flyktninger i år ville bli det samme som Trump hadde satt: 15.000, før det steg et hyl av raseri fra venstresiden og hans pressetalskvinne måtte hurtigst rykke ut og si at tallet vil bli oppjustert.

Det var en demonstrasjon av forventningenes lov: Biden sa både under valgkampen og rett etter at han overtok at Trumps kvote på 15.000 ville bli kraftig oppjustert. Når administrasjonen måtte gå tilbake på løftet var det selvsagt pga kaoset ved grensen i sør. Apparatet som tar seg av migrantene er sprengt. Det er ingen kapasitet. Derfor måtte Biden bite i det sure eplet og legge seg på Trumps nivå.

Men da reagerte alliansen som vil ha innvandring for enhver pris: Det er ikke bare venstrefløyen i Demokratene, som Alexandra Ocasio-Cortez, men også veteraner som Dick Durbin (D-CA), flyktning-NGO’er og pro-arbeidsinnvandringsorganisasjoner som FWD.us, finansiert av Mark Zuckerberg.

Men det er en solid allianse mot innvandring på tvers av partier, rase, geografi. Folk forstår at leien går opp, at nabolaget blir utrygt og at lønningene trykkes ned.

Most refugees settle in coastal states, pushing up rents and capping wages for nearby Americans, such as those living in Ocasio-Cortez’s district. That skew hides much of the program’s damaging impact. But people in heartland states also lose when refugees settle in coastal states because the arrival of foreign labor allows coastal investors to focus their job-creating investments near their coastal homes, not in the interior states, such as West Virginia, Ohio, and Kentucky.

Meningsmålinger viser at Bidens popularitet har falt pga krisen ved grensen. Likevel tukter pro-migrant-alliansen Biden til å beklage og trosse sine egne begrensninger.

Biden had promised to increase the cap to 125,000 for the next fiscal year, which begins in October. He also said he would work with Congress to make a «down payment» on that number. In the meantime, Secretary of State Antony Blinken proposed to Congress lifting the cap to 62,000 for this fiscal year.

USA har en aggressiv alliansen som blåser i vanlige folks liv og vil ha økt innvandring uten tak. Det er det samme som i Norge når SV får spørsmål om det finnes noe tak på innvandringen. Det nekter de å svare på. Hvis man ser Europa under ett ser man samme tendens: Det finnes ingen vilje til å stanse trafikken. EU vil bruke et par milliarder på å bygge permanente leire på greske øyer som Lesbos. I vest har en spansk domstol bestemt at alle som kommer til Kanariøyene og har ID, har rett til å reise til fastlandet.

Det finnes stor motstand i befolkningen, men representantene i styre og stell er svake eller ikke-eksisterende.

Refugees are put on a fast-track to citizenship and can import additional family members via chain migration. The growing population of Democrat-voting Somalis in the United States is the most obvious impact of the nation’s expensive refugee program.

If each migrant brings in just five relatives, then a 2021 goal of 30,000 refugees will eventually deliver 180,000 refugees. (..)

For many years, a wide variety of pollsters have shown deep and broad opposition to labor migration and the inflow of temporary contract workers into jobs sought by young U.S. graduates. This opposition is multiracialcross-sexnon-racistclass-basedintra-Democraticrational, and recognizes the solidarity that Americans owe to each other.

 

 

 

Joe Biden Overrules Staff Plan, Raises Refugee Inflow

White House says Biden will increase refugee cap this year, after Dem fury over original target


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.