Nancy Pelosi er skinnhelligheten selv. Når man hører historier fra hennes ungdom, blir ting klarere.

I en ny biografi om Nancy Pelosi kommer det frem en historie fra hennes ungdom som kaster et lite flatterende lys over hennes karakter. Faren var borgermester i Baltimore. Da hennes bror var rundt 20 år, ble han tiltalt for gruppevoldtekt av to jenter på 11 og 13 år. Sammen med 13 andre hadde han holdt jentene innesperret i en leilighet i en uke og tvunget dem til «perverse handlinger».

Alle fjorten ble stilt for retten. Faren fulgte rettssaken og var til stede hver eneste dag. Alle ble dømt, bortsett fra sønnen til ordføreren. Folk trakk sine egne konklusjoner. Politisk press spilte inn.

Men det interessante er Pelosis syn på saken, i dag. Hun mener at jentene løy og sier hennes bror var Baltimores svar på Rosa Parks, kvinnen som utfordret raseskillet i Alabama. Hun mener det var antipati mot italienere som lå bak. Med tanke på Pelosis forsvar for Christine Blasey Ford, som anklaget Brett Kavanaugh for voldtekt 36 år etter at det skulle ha skjedd, og var med på «believe all Women», er dette påfallende. Det vitner om en karakterbrist.

En såpass spesiell forbrytelse blir ikke glemt, men først nå får vi høre om den i en autorisert biografi. Man kan spørre seg om Trump ville kommet unna med en slik story? Vi vet svaret.

For amerikanere minner dette om Ted Kennedy og Chappaquiddick:

The Chappaquiddick incident was a single-vehicle car accident on Chappaquiddick Island, Massachusetts, on Friday, July 18, 1969, that was the result of U.S. SenatorTed Kennedy‘s negligence and resulted in the death of his 28-year-old companion, Mary Jo Kopechne, who was trapped inside the vehicle.[1][2][3]

According to Kennedy’s own testimony, he accidentally drove his car off the one-lane bridge and into a tidal channel. He swam free, vainly tried to rescue Kopechne, left the scene, and did not report the accident to authorities for ten hours. Meanwhile, Kopechne drowned in the vehicle that was submerged underwater. The next day, Kopechne’s body and the car were both recovered by a diver. Kennedy pleaded guilty to a charge of leaving the scene of a crash causing personal injury; he later received a two-month suspended jail sentence.

Dette er en side ved Demokratene, ved den liberale kysteliten, øst og vest, som har vært der hele tiden.

Det er ikke tilfeldig at Joe Biden er 78 og Nancy Pelosi er 80. De er som aristokratiet som klynger seg til makten for enhver pris. De lar heller USA gå under enn å gi makten fra seg.

Les også:

Likskue for sekstiåtterne

Seksuelle overgrep mot jenter, små og store, går som en rød tråd gjennom deres historie. Biden har den samme oppførselen overfor jenter. Når de har løpt linen ut, begynner de å anklage alle andre for rasisme. Det er deres siste forsvar.

 


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.