Vidar Kleppe og Demokratene fikk 13.4 prosent oppslutning ved kommunevalget i Kristiansand. I dette innlegget uttrykker han ønske om at  hele landet kaster seg på bølgen, og stemmer på ny anti-globalistisk politikk. Kristiansand 20061004  Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX.

Demokratene gjorde som så mange husker, stor suksess og ble valgvinneren i Kristiansand med en oppslutning på hele 13,4 % i kommunevalget i 2019 – uten at meningsmålingene fanget dette opp. Og det til tross for at vi ikke fikk delta i de viktige debatt-programmene til TV-2 og den tvangsfinansierte NRK – eller ARK som statskanalen heter på folkemunne.

Jeg vet meget godt at en av Demokratenes største utfordringer blir å få slippe til i riksmedia med vårt klare og gode budskap. De gode tilbakemeldingene fra folk flest, og rekord innmeldinger i Demokratene, minner meg faktisk veldig mye om den samme situasjonen som jeg opplevde som FrPer på slutten av 1980-tallet, da Fremskrittspartiet fikk vind i seilene da de etablerte stortingspartiene den gangen glemte norske velgere.

Gjennom samtaler, mailer, telefoner og møter med “grasrota” har jeg fått bekreftet at det norske folk ønsker og trenger et antiglobalistisk politisk parti som Demokratene – som setter det norske folk og Norge først i alt vi gjør politisk. Et alternativ til de etablerte stortingspartiene i viktige saker som eksempelvis: Rettferdig fordeling, innvandring, pensjoner, korrupsjon, bompenger, EØS og Schengen, Acer, migrasjonsavtalen, barnevern, kreftmedisin, arbeidsinnvandring, dyrevern, tannhelse, trygghet og norske tradisjoner.

Alt dette gjør meg overbevist om at Demokratene kan bli valgets store overraskelse når stemmene telles opp på valgnatten mandag den 13. september. Ja, og her har alle vi Demokrater en viktig jobb å gjøre hver dag, for å få frem vår politikk og nye politiske løsninger som vil gi mer rettferdighet og et tryggere Norge ved alltid å sette Norge først.

Vidar Kleppe
Tidligere stortingsrepresentant, og nå politisk nestleder i Demokratene

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.