Charlie Hebdo gjør en herlig karikatur på Meghan Markle. Dronning Elizabeth er tegnet inn som politimannen Derek Chauvin som setter kneet i nakken på Meghan. Meghan har inntatt George Floyds rolle. Hun påstår at hun ikke får puste så lenge det finnes noen som tør eller får lov å kritisere henne offentlig. Hun vil ha stoppet munnen på dem alle sammen. Det er de andre som ikke får puste.

De Meghan-vennlige mediene forteller ikke at hun og Harry er nabo med Ophrah Winfrey, at Ophrah gjør reklame for kaffeprodukter som Meghan har investert i. Dette holdes skjult, mens Piers Morgan får på pukkelen. Det er nå pisket opp et hysteri i USA som gjør at en kjendis som forsvarte Morgan i programmet the Talk, senere gikk tilbake på det og ba om unnskyldning.

I en slik atmosfære er Charlie Hebdos satire befriende.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.