Piers Morgan melder overgang til Fox News og News Corp-systemet hvor han begynte sin karriere for over 30 år siden. Han får et eget program og skal skrive syndikerte artikler for bl.a. New York Post. Morgan ble verdensberømt da han gikk av sending i protest mot at han ikke fikk kritisere Harry og Meghan på ITV-programmet Good Morning Britain.

«Piers is a brilliant presenter, a talented journalist and says what people are thinking and feeling,» Murdoch added. «He has many passionate fans around the world and we look forward to expanding his audience in the UK, at FOX Nation, Sky News Australia, The Sun and the New York Post.»

Morgen ble viden kjent da han gikk av  Good Morning Britain midt under sending, da den andre programlederen Alex fortsatte å terpe på at det var rasistisk å kritisere -Harry og Meghan for anklager mot kongefamilien for å være rasister. Morgan mente det var de to som viste null respekt for en institusjon de skyldte alt.

Da Alex ikke ga seg, sa Morgan: -Dette gidder jeg ikke vær med på og forlot sendingen.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.