Hans Rustad deler søndag to nye og meget sterke notater med leserne. Lørdagens notat omhandler pesten som har rammet verden i form av et virus fra Kina. Søndagens notat handler om Hunter Bidens eksesser og innholdet på hans laptop. Dette er kraftig kost.

Viruset kunne vært stanset, men det ville ikke Kina. Dette visste mektige amerikanske krefter om, men de ville ikke at den sannheten skulle komme frem.

Lawrence Sellin, Ph.D. er pensjonert fra en internasjonal karriere innen forretnings- og medisinsk forskning med 29 års tjeneste i US Army Reserve og veteran fra Afghanistan og Irak. Han er medlem av Citizens Commission on National Security.

The Overwhelming Evidence of the Origin of the COVID-19 Pandemic Was Covered Up by US Government Officials, US Scientific Authorities and Their Chinese Counterparts

Søndagens notat tar for seg hvordan USAs nasjonale sikkerhet er kompromittert av Hunter Bidens eksesser. Presidentens sønn veltet seg i penger, sex og dop. Dette reiser uhyggelige perspektiver. Kilden her er Eric Metaxas og Jack Maxey, og en egen artikkel vil komme.

Bli med på Hans Rustads søndagstur i skogen:

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.