– Eldre innvandrere i storfamilier bør prioriteres når Oslo velger intern vaksinestrategi, mener bystyremedlem Afshan Rafiq (H). Hva hadde skjedd dersom Jon Helgheim hadde foreslått det motsatte: Å ta vaksiner fra innvandrere og gi dem til nordmenn?

Dette er bare én av sakene vi snakker med Helgheim (Frp) om i kveldens sending. Stortingsrepresentanten mener det er fullt mulig å stanse Islam Nets storstilte eiendomskjøp for 60 millioner – med egen skytebane. Vi snakker også om IS-kvinnen, hun skulle betale hjemhentingen, men har hun fått regningen nå? Og litt om freden som senker seg når man fyrer leirbålet, langt vekke fra en til tider deprimerende nyhetsstrøm.

Se våre daglige sendinger på YouTube og Rumble. Dagsorden har premiere kl. 21 seks dager i uken. Programmene kan også sees på våre Facebook-sider,  og de kan høres og lastes ned som podkast på PodBean. Abonnér og få varsel om ekstrasendinger. Kveldens sending ser du her:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.