Ylva Johansson tror på integrering og mener EU trenger flere innvandrere, til tross for de dokumenterte negative konsekvensene det har for både befolkning og nasjoner forøvrig. Foto: Virginia Mayo / AP Photo / NTB

Den svenske EU-kommisjonæren Ylva Johansson måtte onsdag svare for de negative konsekvensene av innvandring, i EU-komiteen for retts- og innenrikssaker om integrering av innvandrere. «Men jeg tror også de fleste av oss forstår at vi trenger innvandring,» sa hun i komiteen.

De siste årene har alarmrapportene om de negative konsekvensene av innvandring samlet seg. Verdien på krona reduseres av innvandring, skriver Samnytt.

Danmarks tidligere migrasjonsminister Inger Støjberg uttalte at «ikke-vestlig innvandring skadet oss» og utallige rapporter har vist at innvandring er en økonomisk byrde både på kort og lang sikt, samt at innvandring har presset ned veksten.

Men det hindrer ikke Ylva Johansson i å fremdeles gå inn for mer innvandring.

– En bra integration uppmuntrar inte oreglerad invandring, sa Ylva Johansson under utfrågningen i EU. Det flesta av oss är nog eniga att vi ska ha färre som kommer oreglerat. Men jag tror också att de flesta av oss förstår att vi behöver invandring, sa hun.

I en ny handlingsplan ønsker EU å investere i prosjekter som de håper vil gi langsiktig integrering av nyankomne, men også andre generasjons innvandrere. Johansson støttes av alle partigruppene, med unntak av Sverigedemokraterna.

– Kommissionen verkar tro att vinsten från migrationen kommer längre fram. Har EU-kommissionen några beräkningar för detta? Vi i Sverige har prövat massmigration under en lång tid och vi ser att det varken gav högre pensioner eller ökade skatteintäkter, sa EU-parlamentariker Charlie Weimers (SD).

 

Kjøp Klanen her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.