Høstens valg blir annerledes. For første gang på svært lenge har velgerne reelle alternativ til de etablerte. Partiene er blitt som mediene: Det er en stor familie som synger fra samme noteark. De som ikke vil følge notene, er ute. Samtidig hyller de demokratiet høyere enn noen gang og sier at de som er mot dem, er mot demokratiet. Det er selvsagt ikke tilfelle. Stadig flere oppdager at det de driver med er humbug. De tåler ikke reell opposisjon.

Et demokrati uten opposisjon er ikke noe demokrati.

Derfor er det en stor glede at det til høsten vil være to partier å velge mellom som representerer ekte opposisjon: Partiet De Kristne og Demokratene.

Leder for PDK, Erik Selle, er gjest i Dagsorden. Her klargjør Selle hvorfor de stiftet PDK, for åtte år siden. De har en etablert partistruktur og stiller i alle fylker.

Document vil i tiden som kommer la både PDK og Demokratene slippe til. Vi ønsker å stimulere til debatt blant konservative. Folk har viftet gammelmediene farvel.

Noe av det som kjennetegner de nye partiene er friskhet: De har noe å si. De mener noe. Felles er at de setter norske interesser først. For, som Selle sier: Hvordan kan Erna late som at det som er godt for verden automatisk er godt for Norge, enten det gjelder klima eller migrasjon? Å si noe sånt er å kaste blår i øynene på folk.

Møt Erik Selle i det første intervjuet på DocTV!

Dagsorden premierer på YouTube og Rumble kl 21:00. Programmet går i reprise på våre Facebook-sider en time senere og som podkast på PodBean.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂