Kjell Skartveit. Stillbilde: Oslo Symposium / YouTube.

Arendalsuka går av stabelen denne uken, og i Filadelfia Arendal blir det tirsdag 16. august klokken 18:30 anledning til et møte med Documents skribent og forfatter Kjell Skartveit.

I regi av Partiet De Kristne (PDK) drøfter Skartveit, sammen med PDK-leder Erik Selle, et tema han også behandler i sin siste bok: Hva truer demokratiet i dag?

I boken Kristen tro og politisk tenkning – om hva som truer demokratiet i vår tid redegjør Skartveit for hva som er grunnlaget for vestlig sivilisasjon. Samtidig tar han et oppgjør med den postmoderne virkelighetsforståelsen som er i ferd med å få Norge og Europa til å vakle i sine grunnvoller.

Om du er i nærheten av Sørlandet, benytt sjansen til å skaffe deg viktige intellektuelle antistoffer mot all den selvutslettende ideologien som for tiden herjer våre samfunn – uansett hvilket parti du vil stemme på.

Det blir debatt og boksalg etter foredraget.

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.