Biden-administrasjonen ruller ut sitt program i rasende tempo og det er særlig det tunge ideologiske rasemessige innholdet koblet med ønske om utrensing av «hvit rasisme» som vekker oppsikt.  USA har aldri hatt en forsvarsminister som sitter og sier at problemet er fienden i egne rekker. USAs fiender må glede seg. Biden-administrasjonen er det mest radikale USA har sett.

Konservative og kristne er måltavler, dette i et land som ble grunnlagt av kristne dissidenter. Anti-Trump-mediene påstår Biden er den mest religiøse presidenten på 50 år. Hykleriet har ingen ende.

I kveldens Dagsorden går Hans Rustad igjennom siste nytt fra nasjonen som virker å ha mistet mer enn folkets forkjemper. USA er i ferd med å miste sin identitet, og hvis de nye kreftene som gjennomsyrer Biden-administrasjonen får det som de ønsker ser det stygt ut for Amerika som frihetens forkjemper og symbol.

I siste halvdel av kveldens sending er Rustad så heldig å få med seg DocTVs USA korrespondent Charles Ortel via Skype for å høre hvordan situasjonen i hjemlandet oppleves fra en ekte New Yorkers perspektiv. New York City er en av de hardest rammede byene, og situasjonen er så ille at folk flykter i hopetall. Gå ikke glipp av intervjuet!

Grunnet tidsforskjellen mellom Norge og New York ble intervjuet med Charles Ortel gjort litt for sent til at vi rekker vår 21:00 deadline for kveldens premiere. Både Dagsorden og intervjuet har premiere kl 22:00 på YouTube i samme sending. Da finner dere videoen under. (Sendingen går i reprise på vår Facebook side en time senere).

 

Dagsorden premierer på YouTube og Rumble kl 22:00. Programmet blir også tilgjengelig på våre Facebook-sider en time senere og som podkast på PodBean.

 

Les også

-
-
-
-
-
-
-
-

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.