Både under Siv Jensens, Sylvi Listhaug og Ketil Solvik-Olsens pressekonferanser var det en elefant i rommet: Demokratenes nye ledere fra Oslo FrP. Mens FrP’erne gjorde gode miner til slett spill, var det likevel en underliggende uro. Både Sylvi og Ketil Solvik-Olsen snakket om 2025 som året da de får prøvd seg. De snakket ikke om valget til høsten. Det virket nesten som de har avskrevet det.

Vi inviterte Kent Andersen i studio for å få ham til å evaluere FrPs lederskifte. Vil det bety noe? Siv har ikke villet ha noe med søsterpartier i Sverige og Danmark å gjøre. Nå har FrP fått en konkurrent til høyre for seg. Hvordan vil de takle det hvis Demokratene skulle få luft under vingene? Det vil være en helt ny situasjon i norsk politikk.

I USA har Biden-administrasjonen lagt ut den mest radikale innvandringspolitikk noensinne. Det er et program for ødeleggelsen av USA, intet mindre, er Laura Ingraham og Stephen Miller enige om.

Les våre artikler og se sendingen som premierer på YouTube og Rumble kl 21. Programmet går i reprise på våre Facebook-sider en time senere og som podkast på PodBean.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂