Klar beskjed fra Antifa. Kanskje det er vanskelig for Biden at en del medlemmer av hans eget parti har samme budskap: Hevn.

Senator Chuck Grassley etterlyser en fordømmelse fra Joe Biden, dagen etter at Antifa vandaliserte Demokratenes hovedkvarter i Portland. Antifa herjet også i Seattle. Men Biden har ikke sagt ett ord. Det holder ikke, mener Grassley.

I’m waiting for Pres Biden to condemn violence/looting/arson last two days in Oregon & Washington state,» Grassley said Thursday.

Kontekst er at Biden flere ganger fordømte ekstreme og rasisme. Det var åpenbart høyresiden han hadde i tankene. Men Biden vil ikke fordømme Antifa, som han kalte en ide under den andre presidentdebatten.

Denne tausheten er påfallende. Lokale myndigheter har behandlet Antifa med silkehansker. Dette er det samme partiet som vil at staten skal behandle Trumps velgere som terrorister.

Antifa utfordrer åpenbart Biden.

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂