Biden og «Den Nye Tiden» er her. Med en tale som fikk MSM-journalister til å eksellere i svulstige og panegyriske vendinger, tok USAs 46. president verden med storm. Eller, gjorde han egentlig det? Dagsorden gir som vanlig et ganske så annerledes bilde av talen, Biden og tidene som kommer.

«White guilt», «hvit skyld(-følelse)» fungerte godt for venstreorienterte samfunnsstormere på 60- og 70-tallet i forrige århundre. Biden kjører den samme melodien om igjen, og atter en gang skal de hvite piskes for sin forfedres skyld i undertrykkelse og elendighet.

Da er det befriende når Hans Rustad finner frem til den afro-amerikanske forskeren og forfatteren Shelby Steele, som vi viser et lite klipp med fra nattens program med Laura Ingraham. Steele har skrevet bøkene «White Guilt» og «Shame«. Let gjerne mannen opp på YouTube eller NPR etter dere har sett kveldens Dagsorden, der Geir Furuseth er med på å gi dere hva som ligger bak dagens tittel: Biden Inc.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂