Før han i det hele tatt har tiltrådt har Biden signalisert at det blir tøffe tider for de som forsvarer frihet og ytringsfrihet. Big Techs hardkjør mot ytringsfrihet er ikke noe som de skynder seg å gjøre før Biden tiltrer. Tvert imot. Det virker å skje i samforstand med Biden. Han og Demokratene vil stenge ned ikke bare Trump, men også hans tilhengere.

I Sverige har bankene begynt å si opp kundeforholdet til Fria tider og Swebbtv. Det er uhyggelig. Først fjerner youtube kanalen deres, så nekter banken dem konto. Det er helt nye vinder som blåser.

Vi vet at Biden vil starte med en blitzkrig  av eksekutivordre. Det første han vil gjøre er å oppheve det såkalte innreiseforbud for muslimer. Dette var noen Trumps motstandere hektet på screening av reisende fra bestemte land. Biden vil slippe folk over grensen, det er snakk om 140.000 kvoteflyktninger. I tillegg kommer de som spontant ankommer grensen i sør, for ikke å snakke om alle arbeidsvisa, som beløper seg til over en million. Enda større er tallende når vi snakker om illegale i USA. Biden sier 11 millioner, men det virkelige tallet er 22. Disse vil bli satt på en vei til statsborgerskap etter åtte år.

Næringslivet er over seg av begeistring. Biden overgår deres høyeste forventninger.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.