NTB rapporterer kun negative nyheter om Trump og kun positive nyheter om Biden. Det siste er vanskelig å finne for mannen er den mest upopulære i amerikansk historie. Det finnes det få holdepunkter for i NTBs dekning.

Det fremstår som uforståelig at Trump er så populær og like uforståelig at Biden er så upopulær.

Hvis man ikke legger denne ubalanserte dekningen til grunn forstår man ingenting av nyhetene NTB serverer.

Statsadvokaten i New York, Letitia James, har lagt ned påstand om at Trump må betale 375 millioner dollar i erstatning for å ha overvurdert verdien på sine eiendommer. James gikk til valg på at hun skulle ta Trump. Han behandles som han var en annen Al Capone.

Men Demokratene mangler finesse. De misbruker rettsvesenet i den grad at de får velgerne mot seg. For hver overdrivelse øker oppslutningen om Trump.

Det finnes nå sterke nok alternative medier til at folk får med seg at prosessen mot Trump er orkestrert, villet og ondsinnet.

At NTB slavisk refererer Demokratenes utspill er et brudd på Vær Varsom plakaten som sier at man skal ha flere kilder. Norske medier bruker bare anti-Trump kilder til sin dekning av Trump. Det er slik man gjør i stater vi ikke liker å sammenligne oss med.

Dette «showet» har nå pågått siden 2015. Hvilke konsekvenser vil det få for norsk samfunnsdebatt? Det har allerede gjort stor skade.

Deutsche Bank

Interne rapporter i Trumps hovedbank, Deutsche Bank, skrev begeistrede rapporter om firmaets økonomi.

Deutsche Bank’s internal credit reports related to Donald Trump’s loans offered a positive — at times glowing — assessment of his assets, evidence presented in court showed.

«The general conclusion is that the hotel will become the most elite hospitality establishment in Washington, DC, once stabilized,» a report said about the Trump International Hotel in Washington, D.C., for which Deutsche Bank financed over $100 in debt.

Deutsche Banks interne kredittrapporter knyttet til Donald Trumps lån ga en positiv – til tider glødende – vurdering av hans eiendeler, viste bevis presentert i retten.

«Den generelle konklusjonen er at hotellet vil bli den mest elite gjestfrihetsbedriften i Washington, DC, når den har stabilisert seg,» heter det i en rapport om Trump International Hotel i Washington, D.C., som Deutsche Bank finansierte over 100 dollar i gjeld for.

https://abcnews.go.com/US/live-updates/trump-fraud-trial/deutsche-bank-supported-trumps-loans-presidency-say-reports-103927575?id=103642561

Man skulle tro at rettsvesenet ville vært opptatt av et selskap som undervurderte sine verdier for å slippe skatt. Men Letitia James har anklaget Trump for det motsatte: Hun griper inn i forholdet mellom bank og klient. Til det svarer Trump: Men lånene er tilbakebetalt, ingen skade er påvist. Hvem er den skadelidende part?

Det er kanskje der poenget ligger: Anklagen er fiktiv.

Demokratene i New York og Washington har ingen skam. Den har de kvittet seg med for lenge siden. De styrer byer som de har dominert i årtier. Men også der kniper det nå med oppslutning pga den massive invasjonen av illegale.

Biden-regimet har erklært sin egen befolkning krig og det begynner å merkes. Derfor blir Trump stadig mer populær. Men det får du ikke vite av norske medier. De drar heller Hitler-kortet.

Huitfeldt

Det kommer sikkert til å hjelpe Anniken Huitfeldt når hun kommer til Washington som ambassadør! Hva slags rapporter vil hun skrive hjem? Hvilken mottagelse vil hun få?

Trump er den mest pro-israelske president i amerikansk historie. Norge er blitt et anti-israelsk land. Hvordan vil Norge bli ansett hvis de sender en pro-palestinsk ambassadør til Washington?

At det i det hele tatt er mulig sier noe om hvilke skadevirkninger Trump-hatet har fått for norske interesser.

I NTB har de vært synlige lenge. Det finnes ingen nedre grense for hva de kan få seg til å skrive. Den venstre hånden vet ikke lenger hva den høyre gjør.

Da et flertall på fire av syv dommere i Colorado bestemte seg for å avskilte Trump ved valget, sa Joe Biden at det var en riktig beslutning. NTB 20. desember:

– Jeg lar domstolen ta den avgjørelsen. Men han støttet definitivt et opprør. Det er ingen tvil om det, null og niks, sa Biden onsdag.

Fredag skrev NTB:

 

Biden vil heller ikke bruke de mange rettssakene mot Trump til å angripe ham, fordi han ønsker å unngå inntrykket av at han påvirker rettsvesenet, noe som fratar ham et potensielt sterkt politisk våpen. (NTB)

Alle amerikanere vet at det er Biden og hans justisdepartement som står bak prosessene mot Trump. NTB gjør alt for å skjule at det foregår en prosess mot Trump.

Norske myndigheter og norske medier gjør alt for å skjule at USA er overtatt av et illegitimt styre. Når amerikanerne reiser seg reagerer den norske eliten med å si at de tar feil – de er blitt høyreradikale. Puss PST på dem! Biden gjør nettopp det. Han pusser e-tjeneste, rettsvesenet og FBI på døm.

Er der vi ønsker å være? Skal Norge med sine 5,5 millioner belære et land med 335 millioner?

Historisk har det gått dårlig med land som dyrker hat og fiendebilder. Norge er nå i den kategorien og vil gjerne ha gullstjerner i boka for det.

Det får den norske eliten ikke.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.