Demonstranter fra de venstreekstreme grupperingene Black Lives Matter og Antifa hyller drapet på Trump-tilhengeren Ashli Babbit.

Air Force-veteranen Babbit (35) ble skutt og drept av politiet inne Capitol 6. januar. Ifølge BBC ble hun skutt mens hun forsøkte å klatre opp på en avsats i kongressbygningen. Politimannen som drepte Babbit er suspendert, men identiteten er ikke kjent.

Under en BLM-demonstrasjon lørdag i San Diego, California hylles drapet på Babbit, rapporterer Ruptly. Demonstrantene bar blant annet på en plakat med teksten:

– Ashli Babbit fortjente det.

På en annen plakat sto det sedvanlige «No justice, no peace».

Demonstrantene ropte «Black Lives Matter» og «Fuck Donald Trump», mens de bar en MAGA-caps med kulehull i pannen.

Antifa marsjerte i helgen gjennom New Yorks gater, for å «ta tilbake gatene». En kvinnelig journalist ble angrepet fordi hun støtter Donald Trump, skriver Breitbart. Hun fikk blant annet fikk et egg knust i bakhodet og ble dessuten kalt nazi og slått med et skateboard. Da hun kontaktet politiet for hjelp,fikk hun beskjed om å holde tre meters avstand og la seg bli angrepet.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.