Mannen blir slått ned, han ligger livløs på bakken når han blir sparket med full kraft i ansiktet. En kvinne roper: – Black Lives Matter, din homo!

Mannen prøver å flykte fra en gjeng «demonstranter», men blir først slått i ansiktet mens han løper og faller rett i bakken, tilsynelatende livløs. Mens han ligger helt stille på gaten blir han sparket i ansiktet av en annen demonstrant.

Ført etter sparket høres stemmer som roper at de skal stoppe, at han er ferdig: «Stop! He’s done. He’s done.»

Episoden skjedd i Portland, Oregon 30. mai følge Brandon Farley, som filmet og publiserte den. Farley skriver at mannen ble angrepet da han forsøkte å gripe inn i et slagsmål mellom aktivister fra Black Lives Matter og Antifa og en mann som bar et amerikansk flagg:

On May 30th, 2020, a Brave Pedestrian was Assaulted in the Street after attempting to break up a fight against a Massive Crowd of Hostile Angry Black Lives Matter/Antifa Protesters VS a Man who was simply carrying an American Flag. The Assaulters Pushed him on the Ground and then kicked him in the face, knocking out his tooth. This happened in Portland, Oregon outside the Multnomah County Courthouse.

 

På opptaket hører man flere av demonstrantene komme med hatefulle kommentarer – mens mannen ligger på gaten og blør.

– Knock this motherfucking ass down! roper en mørk kvinnestemme.

Det er vanskelig å skille stemmene fra hverandre, men man hører flere opprømte kvinnestemmer.

– Black lives matter, you faggot, roper en stemme.

Etter at mannen har fått hjelp til å reise seg ser man en blodpøl på asfalten der han lå. Og en tann.

Se videoen:

https://youtu.be/Sjld4oy1vCk

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.