Det var uttalelser i forbindelse med ekskluderingen av Geir Ugland Jacobsen (avbildet) som førte til at Arne Østreng fikk varsel om ekskludering. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Leder Arne Østreng i bydelslaget Nordre Aker Frp har fått varsel om eksklusjon etter skarp kritikk av partiets håndtering av Oslo Frp, melder TV 2.

Kritikken kom 15. desember. I et brev til Østreng 21. desember framgår det at interimsstyret i Oslo Frp mener hans uttalelser vil kunne ha skadd partiets og partimedlemmers omdømme, skriver TV 2.

Østreng kalte avsettelsen av daværende fylkesleder Geir Ugland Jacobsen «feig» og nedleggelsen av fylkesstyret i Oslo Frp «diktatorisk». Dette førte til at interimsstyret i Oslo Frp nå har åpnet en sak om å frata ham medlemskap i partiet.

Østreng har fått mulighet til å uttale seg om saken innen 5. januar, men sier til TV 2 at han ikke ser noen hensikt med å gjøre det.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.