Christian Tybring-Gjedde (FrP) under stortingets muntlige spørretime onsdag. Oslo 20200129. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

Christian Tybring-Gjedde var foreslått på sikker plass til Stortinget, men nå er alle plassene på Oslo Frps liste i spill, melder TV 2.

Tybring-Gjedde var foreslått til andreplassen på Oslo Frps nominasjonsliste til stortingsvalget, bak partileder Siv Jensen, men etter at sentralstyret 15. desember satte fylkeslaget under administrasjon, er nominasjonen nullstilt, og han kan han bli vraket, skriver TV 2.

Kanalen har fått bekreftet at det skal velges nye delegater til nominasjonsmøtet i Oslo Frp på bydelslagenes årsmøter i januar.Tybring-Gjedde har sittet på Stortinget siden 2005, men ifølge TV 2s kilder er det krefter i Frp som ønsker å fjerne ham, og bare Siv Jensens plass er trygg.

 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.