Christian Tybring-Gjedde foreslås som listetopp for Frp i Oslo. Foto: Dagsorden/Document

Christian Tybring-Gjedde står øverst og følges av Jon Helgheim på nominasjonskomiteens nye forslag til stortingsliste for Oslo Fremskrittsparti.

På tredjeplass foreslås Aina Stenersen, skriver partiet i en pressemelding. Stenersen var partiets toppkandidat til bystyret i Oslo i 2019.

Fremskrittspartiet har i dag to plasser på Stortinget fra Oslo. Nominasjonskomiteen måtte lage ny liste i en fart da Siv Jensen trakk seg 18. februar.

Også partinestor Carl I. Hagen ble foreslått av minst ett bydelslag i Oslo, men figurerer ikke på nominasjonskomiteens forslag til liste.

Nominasjonskomiteen har også kommet med forslag til nytt fylkesstyre, med Peter N. Myhre som leder og Andreas Meeg-Bentzen og Karin S. Woldseth som nestledere.

Nominasjonsmøtet avholdes 13. mars.

 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Se Dagsorden på YouTube og Rumble kl. 21 seks dager i uken. Programmene kan også sees på våre Facebook-sider  og de kan høres og lastes ned som podkast på PodBean. Abonnér og få varsel om ekstrasendinger. 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.