Der andre nyhetsmedier kaster ut brokker av nyheter og kvasi-nyheter i et rasende tempo, og hulter til bulter, går Dagsorden motsatt vei. Ingen kan forstå hva som skjer ute i verden eller hjemme i gamle Norge, uten at små og store nyheter – men ikke for mange ad gangen –  settes i sammenheng. Dagsorden gir deg hukommelse, ikke dop.

Hans Rustad og Geir Furuseth er gamle nok til å huske mye som andre har glemt eller fortrengt. Samtidig har de bevart nysgjerrigheten og horisonten, noe som gjør at studio-samtalen rundt dagens nyhetsbilde kan ta uventede sprang du ellers aldri ville kunne se i en stakkato-sending på våre riksdekkende kanaler.

Dagsorden er ikke Dagsrevyen, men kall oss gjerne for Docsrevyen.

Her ser du dagens sending:

Følg med på Dagsorden, på Facebook, på YouTubeRumble og PodBean! Søk opp Document.no og abonnér eller lik, slik at du ikke går glipp av nyheter sett og satt i sammenheng!

Les også