The Lincoln Project vasser i penger og satte før valget opp elektroniske boards på Times Square i New York som viste Jared Kushner og Ivanka som ga inntrykk av at de spottet alle som har dødd av covid. Sitatene var tatt helt ut av sin sammenheng.

To advokater fra advokatfirmaet Porter Wright Morris & Arthur fikk fredag lov å trekke seg fra oppdraget de hadde påtatt seg for Trumps team i Pennsylvania. Grunnen var onlinetrusler som kom inn etter at anti-Trump-gruppen the Lincoln Project la ut hvor advokatene bodde og oppfordret sine følgere til å reagere.

The Lincoln Project fører en meget aggressiv stil. Offentliggjøring av personlig informasjon gjøres for å skade.

The news comes three days after The Lincoln Project, an anti-Trump super PAC that was founded in 2019 by an outspoken group of «Never Trump» Republicans, posted McGee’s and Hicks’ contact information to their 2.7 million Twitter followers with the message, «Make them famous,» along with an emoji depicting a skull and crossbones.

NTB rapporterer at firmaet har trukket seg, men uten å oppgi grunnen.

Advokatfirmaet som skulle bistå Trump-valgkampen i deres viktigste rettssak i Pennsylvania, har trukket seg.

Inntrykket NTB-meldingen etterlater, er at firmaet ikke vil ha noen befatning med Trumps rettslige oppgjør.

Oppdraget for Trump skal ha skapt en viss spenning innad i firmaet, som holder til i Ohio. Men det var altså truslene som var utløsende:

The Lincoln Project also instructed Twitter users to create a LinkedIn account for the sole purpose of messaging employees at Porter Wright and Jones Day, another firm representing the Trump campaign in Pennsylvania, to «ask them how they can work for an organization trying to overturn the will of the American people.» The account then posted screenshots of messages from users who followed the instructions.

«Cancel Culture has finally reached the courtroom,» Trump campaign Communications Director Tim Murtaugh said in a statement to the New York Times. «Leftist mobs descended upon some of the lawyers representing the president’s campaign and they buckled.»

Venstresidens linje er å gå personlig etter folk som jobber for Trump og gjøre det så ubehagelig for dem at de trekker seg. Såkalt doxxing – offentliggjøring av personlig informasjon – er én metode.

Trump’s Pennsylvania law firm pulls out of campaign case after online threatsThe Lincoln Project posted the two attorneys’ contact information on Twitter

 

Se nyheter og analyser i Dagsorden på vår YouTube-kanal, alle hverdager kl 20:00!

Dagsorden-sendingene distribueres også som podkast på Podbean!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.