Nettet gikk torsdag viralt med nyheten om at datavareprogrammet Dominion skiftet 435.000 stemmer fra Trump til Biden, men mest alvorlig: slettet nærmere 3 millioner stemmer. Påstanden er spesifikk og burde la seg etterprøve. Dominion ble brukt til å tabulere stemmer i en rekke delstater.

Nettet surrer av rykter, men dette er påstander advokat Sidney Powell kom med til Maria Bartiromo på Sunday Morning Future.

Powell er ingen hvemsomhelst. Hun tok opp kampen med Andrew Weissmann da han knuste revisorselskapet Anderson Consulting og 80.000 mennesker mistet arbeidet. Hun har vært statsadvokat og kritisert utviklingen på rettsområdet i USA, der statsadvokater hyppig bryter loven om at punkt som taler til tiltaltes fordel, må på bordet, de såkalte Brady-reglene. Nylig har hun gjort seg bemerket som ny advokat for tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver Michael Flynn.

I den egenskap har Powell lært mye om den dype statens makt i USA. Nå er hun del av presidentens advokatteam som gransker valget. Det hun sier til Maria Bartiromo, er sjokkerende: Gjennom Dominion-programmet har man kunnet gå inn og korrigere valget!

Demokratene ble sjokkert da de så den store fremgangen Trump hadde i blå stater. De stanset opptellingen for å kunne regne ut hvor mange stemmer de trengte for kompensere Trump-stemmene. Det ble lagt til stemmer, og mange ble slettet. Det er dette siste fenomenet som er mest utrolig. Nær tre millioner stemmer kan ikke bare forsvinne.

Trumps team vil ha full gjennomgang av valget, delstat for delstat.

Powell sier at Speaker of the House, Nancy Pelosi, har eierinteresser i Dominion: Hennes stabssjef sitter i ledelsen, og mannen hennes er medeier. Det samme er senator Dianne Feinstein. Kina skal ha levert komponenter til maskinene.

Document har ikke mulighet til å verifisere påstandene. Men det at de fremsettes av en respektert advokat som har presidenten i ryggen, gjør at de må tas alvorlig. Powell tuller ikke. Det gjør heller ikke Maria Bartiromo.

Bartiromo er en av de få – også i Fox – som har fulgt opprullingen av Russia-gate nøye, og hun vet hvor mye Demokratene har løyet og jukset, og brukt statens midler helt skruppelløst.

Les og se Dagsorden:

Hvor er den opplyste offentlighet? Om myrlandskap – hjemme og ute

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.