Ved åstedet for knivterroren i Nice den 29. oktober 2020. Foto: Twitter.

Mindre enn to uker etter at den 18 år gamle tsjetsjenske terroristen Abdullakh Anzorov skar hodet av den franske læreren Samuel Paty, ligger det nok en gang igjen tre døde etter herjingene fra en knivterrorist som skjærer av hoder i Allahs navn.

Sett fra franskmenns og europeeres synsvinkel, er det forferdeligste med slike saker det at mennesker lider en så grusom død.

Med en islamsk virkelighetsforståelse er derimot det aller verste at folk i Vesten insisterer på retten til ytringer som fornærmer islam og muslimer. En krenket profet som døde for 1400 år siden er verre enn et avskåret hode på et menneske som var iblant oss for kort tid siden.

Dette er nå blitt en stor eksistensiell trussel fordi ledere og institusjoner som folk i Vesten har satt sin lit til, i stadig større grad overtar den islamske virkelighetsforståelsen.

Et klart tegn på hvor dypt vi har sunket, er at lederen for et FN-organ som angivelig arbeider mot ekstremisme, tar islams parti i dette sammenstøtet. Han er «dypt bekymret» over den økte spenningen på grunn av Muhammed-karikaturene.

NTB siterer Moratinos:

– De provoserende karikaturene har også framprovosert voldshandlinger mot uskyldige sivile, som ble angrepet for sin religion, tro eller etnisitet, heter det i uttalelsen.

– Å fornærme religioner og hellige religiøse symboler fører til hat og voldelig ekstremisme, som fører til polarisering og et fragmentert samfunn, legger han til.

Når UNOAC-sjefen kaller karikaturene «provoserende», lyder han som et ekko av den tsjetsjenske lederen Ramzan Kadyrov, som sier at Macron «tvinger folk til terrorisme».

Det tas nemlig for gitt at karikaturer utløser vold. Islamister, FN eller andre islamofile legger hovedansvaret for volden på folk som selv ikke er voldelige. Det er en delvis fraskrivelse av terroristenes ansvar for sine egne ugjerninger.

Hva skal vi med internasjonale institusjoner som ikke reagerer sterkest på at islamterrorister hugger hodet av folk?

Og hva skal vi med nasjonale ledere som ikke rykker ut til forsvar for den vestlige sivilisasjonen mot islams barbariske angrep?

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal: