Joe og Hunter med Tony Bobulinski i midten i marineuniform. Bobulinski føler seg lurt av Bidens i forretninger med Kina.

Trump vinner sympati av to årsaker som er nøye forbundet: Det ene er at reglene fortsatt er rigget mot presidenten. Han får en helt annen behandling enn Biden. Det gjelder mediene, spørsmålene i tv-debatter og moderatorene. Den andre faktoren heter Kina og korrupsjon.

Norske medier er så opptatt av å sverte presidenten dag ut og dag inn, at publikum ikke får med seg at amerikanerne har gjennomskuet dem.

Folk liker ikke se en kamp hvor det ikke er fair play. De som har fordelen på sin side er de som alltid sørger for å trekke det lengste strå: Skandaler som at de kjøper barna sine inn på eliteuniversitet er symbolske illustrasjoner på en elite som betrakter resten av Amerika som fly-over-country.

Nå forsøker en underlig koalisjon av oligarker, Hollywood, Silicon Valley og en ekstrem venstreside å få valgt en senil gammel mann til president. Alt de gjør forteller at Trump er noe helt spesielt som utløser en slik motstand.

Trump klarer å omsette dette i politisk kapital: Det er fordi han slåss for mannen i gata at de hater ham.

Når denne forskjellsbehandlingen først har satt seg hos folk ser de. den bekreftet på hvert eneste nivå.

I den første debatten var det åpenbart at Chris Wallace var forutinntatt. Ikke før den var avsluttet før det kom frem at den neste moderatoren, Steve Scully, hadde arbeidet for Biden. Kritikken vokste. Da sender Scully en tweet til Antony Scaramucci, som er blitt rabiat anti-Trump: -Synes du jeg skal ta igjen? spurte Scully. Da det ble oppdaget ble det ramaskrik. Scully fikk panikk og sa at noen hadde hacket kontoen hans. Anti-Trump-mediene backet ham. Men så kom det frem at Scully hadde brukt den forklaringen flere ganger og etter noen dager måtte han kaste inn håndkleet: Det var han som sendte tweeten.

Tidligere senator Bob Dole sa: Det finnes ikke en eneste Trump-tilhenger i kommisjonen for presidentdebatter. Han bekreftet det mange velgere følte: Alle avgjørelser tas mot Trump. Dette har satt fart i momentum for Trump.

Den andre faktoren er skandalene som nå ser ut til å senke Biden. Igjen viser anti-Trump-mediene at de ikke har noen respekt for hverken pressefrihet eller fair play.

Biden velger å gjemme seg i kjelleren sin, hvor overbevisende er dementiene da? En leder står frem og kjemper. Biden gjemmer seg. Det er grenser for hvor lenge og grovt velgerne finner seg i å bli tatt ved nesen.

Den liberale eliten er ved å passere den grensen nå og det blir flere enn Biden som faller.

I virkeligheten er det et regime som står foran undergangen.

 

Lær alt om klimasaken. Klima Antiklimaks – 2. opplag i salg nå: Kjøp boken her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.