Vi befinner oss mellom hammeren og ambolten, mellom to universelle ideologier som knuser våre land, våre folk, våre territorier, våre tradisjoner, våre måter å leve på, våre kulturer …

På den ene siden den kommersielle universalismen som i menneskerettighetenes navn slavebinder hjernene våre og gjøre dem om til rotløse zombier.

På den andre siden den islamske universalismen, som med stor dyktighet drar fordel av vår menneskerettsreligion for å beskytte sin operasjon for okkupasjon og kolonisering.

Disse to universelle ideologiene er på samme tid rivaler og medsammensvorne. Markedet vil tilpasse seg hva som helst, så lenge det er penger å tjene.

Disse to universalismene, disse to globalismene, er to totalitære ideologier.

Våre to totalitære ideologier har gått sammen om å ødelegge oss før de river hverandre i filler.

Det er deres felles mål, deres hellige gral. Byene er gått til de liberale menneskerettsideologene, og forstedene til islam. Inntil videre vil de ene være tjenerskap for de andre, det være seg for pizzalevering, taxikjøring, hjelp i huset eller restaurantkjøkkenet, samt levering av narkotika.

Eric Zemmour

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.