Joe Biden sa under valgkampen i 2019 at han gikk på Delaware State University.  Universitet sier det er feil. Biden har aldri vært elev der. Biden gikk på University of Delaware.

Democratic presidential nominee Joe Biden alleged on the campaign trail last year that he had jumpstarted his academic career at Delaware State University.

However, according to a new report in The Washington Times, the historically Black college refutes Biden’s claims.

Videoen av besøket til Delaware State University ligger ute på nett:

“I got started out of an HBCU, Delaware State — now, I don’t want to hear anything negative about Delaware State,” Biden told the crowd, as shown on video. «They’re my folks.”

Det kan synes som om Biden improviserer ut fra situasjonen han er i. Han har sagt mange ting i valgkampen som viser seg ikke å stemme, som at han ble arrestert da han besøkte Sør-Afrika under apartheidregimet. Ingen av dem som var med på turen, kunne bekrefte at Biden var blitt anholdt.

Nå vil han gjerne være de svartes presidentkandidat, og da passer det å pynte på historien.

Biden har tidligere sagt at han var den første i sin familie som gikk på universitetet, og at han er sønn av gruvearbeidere. Ingen av delene stemmer.

Biden gikk på en privat katolsk skole før han begynte på University of Delaware.

Hvis Trump var blitt tatt i tilsvarende løgner, ville det dominert valgkampen.

 

Biden said he was a student at Delaware State University; school says otherw 

 

 

 

Her er ebok-utgaven! Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.