Inga problem. Sveriges statsminister Stefan Löfven kan godt tenke seg å bo i Rinkeby.

Stockholm-forstaden Rinkeby er blant Sveriges mest belastede områder. Selv politiet ha beskyttelse på vei til jobb hit. Men statsminister Löfven påstår at han godt kan tenke seg å bo her.

«Rinkeby er kanskje mest kjent på grunn av den høye andelen innvandrere som bor der», skriver Wikipedia. Det er neppe noen overdrivelse.

Her består ca. 91 %  (!) av befolkningen av mennesker «som er født utenfor Sverige». I Stockholm for øvrig er andelen innvandrere 31,5 % (tall fra 2015, trolig er tallene enda høyere både i Rinkeby og resten av Stockholm per i dag).

«Afrika er kontinentet de fleste innbyggerne har bakgrunn fra (45 % av innbyggerne) etterfulgt av Asia (35,2 % av innbyggerne)», skriver Wikipedia i sin nøkterne omtale av området.

Men høy innvandrerandel har ikke helt skapt det flerkulturelle lykkelandet mediene så lenge har lovet befolkningen, bare man får fylt opp med nok innflyttere fra land utenfor vår kulturkrets. Også norske medier har gjort dette til sitt refreng.

For i Rinkeby har den journalist-lovpriste mangfoldsfesten endt opp i et inferno av kriminalitet og utrygghet uten sidestykke i vår del av verden.

Blant de mest oppsiktsvekkende vitnesbyrd om det som nesten må kalles en sivilisatorisk kollaps, er at selv ikke politiet kan føle seg trygge her. Man må ha en egen sikkerhetsavdeling som kan følge politifolk på vei til jobb på politistasjonen som er anlagt i området.

Avisen Nyheter Idag har skrevet om dette:

«Tidigare har Polistidningen rapporterat att det ska finnas en extra kvällspatrull i Rinkeby under hösten för att säkra personalens väg till och från jobbet. Läs mer: Extra kvällspatrull ska skapa trygghet för poliser i Rinkeby 

Man må nesten klype seg i armen. Så langt er det nå kommet i vårt naboland. Det neste blir muligens at politiet må kjøres inn til stasjonen i tanks.

Men saken har nå tatt en ny og om mulig enda mer tragikomisk vending. Selveste statsminister Stefan Löfven har nemlig vært på besøk i Rinkeby, en bydel som i dag fremstår som et ektefødt barn av hans mangeårige politikk for mangfoldet. Her var han ifølge Nyheter Idag innom den nye politistasjonen.

I den anledning blir han intervjuet av en stor svensk avis:

«Det är Expressens politikreporter Niklas Svensson som intervjuar Stefan Löfven efter att denne besökt det nya polishuset i Rinkeby på tisdagen.

Svensson frågar Löfven om det är ett område han skulle kunna tänka sig att bo i.

– Ja, det är det, och det är många som vill bo här», svarar Löfven.

I Rinkeby er det ifølge Löfven både fint og flott. «Mange vil bo der», til og med han selv, sier han uten å blunke.

Dette står selvsagt ikke til troende for noe levende menneske. I kommentarfeltet under saken i Dagens Nyheter får da også Löfven sitt pass grundig påskrevet av oppgitte lesere:

«Talk is cheap, det är enkelt att snacka om att han kan tänka sig att bo i Rinkeby, han får kredit av mig när han flyttar till Rinkeby, innan det har hänt så är han en simpel lögnare….»

En annen skriver:

«Han ljuger inte. Han tänker inte. Han bara repeterar vad andra säger åt honom att säga. Och detta är Sveriges statsminister. Grattis svenska folket!»

En tredje person trekker inn Löfvens rolle i utviklingen i landet:

«Stefan Lövfen är en bidragande orsak till att Sverige ser ut som det gör med gäng skjutningar och bomber! Han ska ta ansvar och avgå! Men personen gör ingenting han kunde inte ens hedra den 12 åriga flickan som dog! han har ett mycket stort ansvar till dödandet!»

I Sverige finner neste riksdagsvalg sted i 2022. Frem til det bor trolig Stefan Löfven med familie trygt og bekvemt i den fasjonable statsministerboligen i et helt annet strøk av Stockholm.

Sverige i endring. Kjøp Islamismen i Sverige her!

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.