Varaordfører Kamzy Gunaratnam var en av appellantene da det ble arrangert lysmarkering mot rasisme til minne om Johanne Zhangjia Ihle-Hansen. Gunaratnam vil ikke høre snakk om innvandringsregnskap fordi innvandrere allerede bor i Oslo. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Kamzy Gunaratnam, varaordfører i Oslo og nestleder i Oslo Arbeiderparti, vil ikke regne på hva flyktninger og innvandrere koster. Det begrunner hun med at de allerede befinner seg i Norge.

– All den tid mange av de bor i Oslo – og per definisjon er nordmenn på lik linje med deg og meg, skriver varaordføreren på Facebook mandag.

Gunaratnam delte innlegget på sin Facebook-side med henvisning til at hun hadde hørt Politisk Kvarter i morgentimene og skulle ønske at Frp ikke snakket om «dem og oss»:

Jeg sitter og hører på Fremskrittspartiet FrP på politisk kvarter og jeg synes ikke dette er en hyggelig morgen….

Gepostet von Kamzy Gunaratnam am Sonntag, 6. September 2020

Jon Helgheim, Stortingsrepresentant for Frp, kommenterte innlegget slik:

Selvsagt liker du ikke å høre hva din egen politikk koster, da hadde du jo blitt nødt til å endre politikk. At disse enorme kostnadene sørger for at vi bruker opp alle pengene her, og dermed effektivt forhindrer langt flere i å få hjelp der de er, liker du sannsynligvis heller ikke å tenke på. Men folk lider i andre deler av verden fordi du ikke liker å tenke på dem.

 
Sverige i endring. Kjøp Islamismen i Sverige her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.