Populære blant svenske kvinner: Statsminister Stefan Löfven (S) har sammen med Jonas Sjöstedt (V) størst tillit blant kvinnelige velgere. 

I Sverige ble det i fjor anmeldt 23 voldtekter daglig. De aller fleste begås av innvandrere, spesielt overfallsvoldtekter. Likevel vil flertallet av svenske kvinner ha mer av den politikken og de politikere som skaper en slik utvikling.

Antallet voldtekter i Sverige er skremmende. Svenske kvinner i nær sagt alle aldre virker å være «fritt vilt» for et økende antall voldtektsutøvere. I realiteten er svenske kvinner i dag utsatt for noe som minner om systematisk forfølgelse.

Tallene er bak de mange avisoppslagene er skremmende. HRS, ved Hege Storhaug, oppsummerte følgende fra Sverige i 2019:

«*Antall anmeldte voldtekter lå på hele 8.350 i fjor.»

*Anmeldte voldtekter gikk opp 6 prosent i 2019, til 8.350.

*Dette er 23 anmeldte voldtekter per dag.

*Anmeldte voldtekter mot kvinner (18 år eller eldre) økte med 443 lovbrudd (+ 10 %) til 4.670 anmeldte lovbrudd sammenliknet med 2018.

*De anmeldte voldtektene av barn (0-17 år) lå uforandret på hele 3.410. Det betyr at det anmeldes 9 voldtekter av barn per dag.»

Hvem er det som begår disse forbrytelsene? Er det noen grupper som mer enn andre peker seg ut som voldtektsovergripere? Også her er fakta krystallklare. P4 Nyheter refererte i 2018 tall fra SVTs undersøkelsesmagasin Uppdrag granskning.

«Sjokktall om voldtekter ryster Sverige: 85 prosent av menn som dømmes for overfallsvoldtekter i Sverige, er født i utlandet», kunne P4 Nyheter berette.

Av de resterende 15 prosent er vil det trolig være en betydelig andel andre- eller tredjegenerasjons innvandrere. Dette opplyses ikke direkte i statistikken, men er en naturlig konklusjon basert på hvor hyppig også disse gruppene omtales i forbindelse med overfallsvoldtekter. Totalen for innvandrerrelaterte overfallsvoldtekter i Sverige kan dermed fort være et sted mellom 95-100 prosent, hvor ufattelig det enn høres ut.

Det ble supplert med flere detaljer:

* Unge menn fra Afghanistan skiller seg ut som den gruppen med flest dommer, i tillegg til dem med svensk statsborgerskap.»

* 58 prosent av de som er dømt for voldtekt eller voldtektsforsøk de siste fem årene, er født utenlands (Det omfatter alle kategorier voldtekt, ikke bare overfallsvoldtekt, men også såkalt festvoldtekt etc. – Documents tilføyelse).

Voldtektstallene er etter hvert allment kjent i Sverige, også at innvandrere er overrepresentert. Dette er gradvis (om enn motvillig) kommunisert i stadig flere medier, også i SVT. Det lar seg ikke lenger manipulere bort.

Da ville det være naturlig å tro at svenske kvinner nå reiste seg i massiv, illsint protest mot den politikken og de politikere som gjør dem til ofre for stadig mer av slike overgrep. Ikke minst kunne man ventet at kvinnene ville kreve full stans i importen av menn som står for det meste av voldtektene.

-Nu får det vara nog med detta!

Men, nei. Svenske kvinner vil bare ha mer, tro det eller ei. I Expressen/Sifos nye undersøkelse av hvem svenske velgere har mest tillit til, ser man at en svært høy andel av svenske kvinner vil ha mer av den nærmest hemningsløse innvandringen landet har bedrevet. De er i praksis sin egen verste fiende.

Konkret fremgå dette ved at 47 prosent av kvinnene uttaler det de har «mest tillit» til den politikken statsminister Stefan Löfven (Socialdemokraterna) står for. Vänsterpartiets (avgående) leder Jonas Sjöstedt kommer som nr to blant kvinnene, med 44 prosent. (Vänsterpartiet vil ha en enda mer liberal innvandring enn Socialdemokraterna). Alle de innvandringsliberale partiene scorer høyt blant svenske kvinner.

Kun 14 prosent av kvinnene har tydelig innvandringskritiske Sverigedemoraternas Jimmie Åkesson på topp. Til sammen vil et overveldende flertall av svenske kvinner ha nåværende eller en enda mer «öppen» politikk med hensyn til å slippe inn unge menn fra land som bl.a. Afghanistan.

Det er ingen innvandringstretthet å spore i kvinnenes valg av favorittpolitikere.

Fria Tider omtaler, i en lettere sjokkskadd artikkel, saken slik:

«Den som trodde att svenska folket hade tröttnat på de vänsterliberala politiska partierna i riksdagen kan få sig en dyster läsning i Sifos senaste förtroendemätning.»

Er man riktig slem, kan man iblant tenke at svenske kvinner får hva de ber om.

Men antagelig er de bare uskyldige ofre for en politikk mediene har pakket inn slik at kvinnene ikke forstår hva som treffer dem, før det er for sent.

(Saken er oppdatert per kl.1943 med justering av referanser til statistiske data fra den aktuelle undersøkelsen). 

Kjøp boken fra Document Forlag!

Bestill Kent Andersens store klimabok her!