Document har fornøyelsen av å invitere leserne til et nytt møte – i Oslo lørdag den 25. juli fra klokken 18. Anledningen er lanseringen av Johan Westerholms bok «Det muslimske brorskapet: Islamismen i Sverige», som Document forlag nylig har utgitt på norsk.

Westerholm er tidligere etterretningsoffiser og har levert en unik dokumentasjon av muslimbrødrenes infiltrasjon av svensk samfunnsliv, politikk og myndigheter. Analysen har helt klart relevans for Norge også, og vi ser frem til å høre forfatteren presentere sitt verk i Oslo.

De som ønsker å overvære denne begivenheten, kan allerede nå melde seg på her.

Epidemien har en tid satt bom for nesten alt av kulturliv og forsamlinger, og det er fremdeles nødvendig med en rekke forsiktighetsregler. Alle som vil komme på lanseringen, må derfor være friske og forhåndspåmeldte, og antallet er begrenset i samsvar med tilgjengelig areal. Den som måtte ha meldt seg på for siden å få symptomer på koronaviruset, må holde seg hjemme og bes om å melde avbud. Endelig må alle som kommer, følge reglene for åndedretts- og håndhygiene som nå er blitt sedvane. Om det skulle bli kø ved inngangen, må det holdes avstand, og innendørs må trengsel unngås. Det lyder litt omstendelig, men alle er vel vant til slikt nå, uten at det ødelegger gleden ved å treffes.

Møtet vil finne sted sentralt i Oslo i gangavstand fra Nationaltheatret, og adressen vil bli oppgitt på inngangsbilletten som alle må ha med seg. Det er både bar og kjøkken på stedet. Dørene åpner klokken 18, og selve arrangementet begynner ca. klokken 19. Boken vil bli solgt til spesialpris under arrangementet, og forfatteren er helt sikkert villig til å signere den.

Foruten forfatteren og Document-redaksjonen vil tre gjester medvirke til arrangementet: HRS’ informasjonsleder Hege Storhaug, leder for Ex-Muslims of Norway Cemal Knudsen Yucel og den svenske presten og samfunnsdebattanten Helena Edlund. Selve møtet vil sannsynligvis bli filmet, men kun det som foregår på podiet.

For den som måtte ønske å spise middag på stedet etter møtet, tilbys en to-retters meny med norsk tradisjonskost til en pris av 350 kroner, drikkevarer ikke inkludert, som betales på stedet. Påmeldte til møtet som ønsker seg å benytte seg av dette tilbudet, bes si fra til christian.skaug@document.no innen torsdag kveld. Myndigheter og presse som måtte ha spørsmål, kan ved behov benytte samme adresse.

Kjøp billett til foredraget her!

 

Kjøp boken Islamismen i Sverige her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.