Per Willy Amundsen (Frp). Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen (Frp) reagerer på det ensidige kjøret og anklagene mot etniske nordmenn om rasisme. Han vil fjerne NRK fra statsbudsjettet.

NRK eksellerer i rasismeanklager mot nordmenn, siden en svart mann døde under arrestasjon i USA tidligere i sommer har det knapt gått en dag uten at statskanalen – og andre medier – har bedrevet selvpisking på vegne av nordmenn både på redaksjonell plass og i form av leserinnlegg.

Kort foralt er nordmenn rasister. Og de som tror de ikke er det, er det likevel; det er ubevisst. Rasismen er systematisk og strukturell, den er overalt – hele tiden. «Hverdagsrasismen» lurer seg inn, den er snikende og skummel, nærmest et virus, en pandemi.

Og dette skjer i et av verdens minst rasistiske land, ifølge flere internasjonale undersøkelser. Hvordan må det da stå til utenfor Skandinavia? I Midtøsten, Afrika, Asia..?

Slik kan det se ut i «rasistiske» Norge når innvandringspolitikk diskuteres. (Legg også merke til grafikken bak: Minst tre kvinner med hijab) Skjermdump, NRK

NRK peker monomant på rasisme, reell eller innbilt, mot personer med mørk hud. I Dagsrevyen har det nærmest blitt en daglig øvelse, skriver Frps justispolitiske talsperson:

Ofte anekdoter og påstander som aldri ettergås. Null journalistisk integritet.

Den rasismen som daglig rammer nordmenn er helt uinteressant for statskanalen, påpeker stortingsrepresentanten. Den rasismen vi nærmest daglig kan lese om i nyhetene:

Men den samme statsfinansierte kanalen forteller aldri om rasismen som unge etniske nordmenn utsettes for. Daglig. Ran, vold, hat, seksisme og mobbing. Er det slik at personer med hvit hud må akseptere rasisme?

Har NRK blitt en propagandakanal for den radikale venstresiden? spør Amundsen, som konkluderer:

– Det er på tide å fjerne NRK fra statsbudsjettet.

https://www.facebook.com/pwafrp/posts/903639173449559

 

Kjøp Islamismen i Sverige her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.