FrPs Per-Willy Amundsen i Stortinget. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB.

FrPs Per-Willy Amundsen denger løs på det han kaller «hylekoret» mot HRS, og utroper Storhaug til heltinne. Partiet Høyre tildeles noen saftige svingslag.

Stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen fra FrP har nylig vært i hardt vær grunnet sitt angrep på det han mener er venstrevridning i partiets ungdomsorganisasjon FpU.

Men dette ser bare ut til å ha inspirert Amundsen til å komme med enda flere «friske utspill».

I et innlegg på Facebook tar han for seg kritikken fra medier og politikere mot Hege Storhaug og de andre skribentene bak nettstedet HRS. Det ser nå ut til å være et flertall på Stortinget for å frata HRS statsstøtten på 1,8 millioner kroner. Heller ikke Høyre har lenger ønsket å stå opp for å verne denne støtten.

Det får Amundsen til å reagere:

Hun (Hege Storhaug), Rita Karlsen og HRS er kvinnene som har gått foran og konfrontert sharia og islam. Gjennom 20 år har de avdekket hvordan muslimers kontroll over kvinners seksualitet, kjønnslemlestelse, barnebruder, hat mot vesten og avskyelige holdninger til ytringsfrihet, likeverd og likestilling er et problem i Norge.

Han skriver hva han mener HRS har bidratt med i samfunnsdebatten:

Mange har tilegnet seg kunnskap fra HRS, meg selv inkludert gjennom de seks årene jeg var innvandringspolitisk talsmann for FrP.

Amundsen kritiserer videre medienes angrep mot HRS:

… et samstemt hylekor fra kommentariatet i Oslo-media, som har lagt sin sjel i å destruere HRS.

NRK, TV2, VG, Aftenposten, Dagbladet, Dagens Næringsliv og alle de andre som etter hvert høres ut som den samme fordømte politisk korrekte suppen. En gjeng med rikssynsere som ikke kjenner sitt land, forstår sin rolle eller bidrar med noe som helst av nytte.

Han konstaterer at kampanjen mot HRS har lykkes:

I går oppnådde Oslo-media det de ønsket. Et svakt og feigt Høyre, skadet etter flere år i regjering med Venstre og KrF, kunngjorde via en perifer stortingsrepresentant at de vil fjerne all statsstøtte til HRS.

Ifølge Amundsen har Høyre andre de heller vil gi penger til:

I stedet skal de fortsette å kaste ut flere titalls millioner kroner til venstrevridde, innvandringsliberale organisasjoner som Antirasistisk Senter.

Han påpeker en skjevhet i tildelingen av denne typen støtte til organisasjoner:

Det er nå kun venstresiden som får penger over statsbudsjettet. Er et ensidig statsstøttet propagandaapparat forenelig med ytringsfriheten? Er det forenelig med et demokratisk sinnelag at kun venstreradikale, som åpenbart ikke forstår selv de mest grunnleggende økonomiske sammenhenger, skal abonnere på statsstøtte?

Avslutningsvis fyrer Amundsen av en kraftsalve mot tidligere regjeringspartner Høyre:

Shame on you Høyre! Dere er en skygge av dere selv.

Kanskje er det like greit om dere søker en fusjon med Arbeiderpartiet? Det vil i det miste være mer økonomisk effektivt, slik en god blåruss ville tenkt. Dere er uansett til forveksling lik.

I mellomtiden kan vi andre, som ikke bryr oss om politisk korrekte talepunkter fra regjeringen, fortsette å kjempe for det vi tror på. For jeg vet at HRS, i motsetning til skrotvenstre, har støtte hos folket.

Amundsen ble i årets stortingsvalg gjenvalgt som stortingsrepresentant for FrP i Troms.

Innlegget er noe forkortet i Documents gjengivelse.

Les også Hans Rustads kommentar fra en tid tilbake:

Den symbolske fordrivelse av HRS

Vi selger bøker av Hege Storhaug! Både enkeltvis og som bokpakke til superpris.

Nå er den her! Bestill årets boknyhet, full av sjokkerende avsløringer:

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Bli medlem, og få tilgang til alt vårt stoff straks det publiseres:

Gi et bidrag til Document i dag:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.